IRC-Galleria

dark_angel^

dark_angel^

sai maailman sulosimman hurmurin 9.12.2009 ja kauneimman prinsessan 31.01.14 saa seurata minua instassa 8henna6 ja facessa äidin_arki
testien tuloksia,vain ja ainoastaan tulokset.....

Olet 72% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Sait 72% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera.


Vastauksistasi 56% oli oikein.

Aijai, klikkasin väärää vastausta. Huspsista, taas klikkasin väärää vastausta. Ja taas! Mites se hiiri noin lipsahti... 56% oikein.


Olet 5% tietokonenörtti.

Olet 5% tietokonenörtti. Et siis oikeastaan ollenkaan. Elämäsi ei ole uhattuna mutta kannattaa varoa jos joku vastaantulija yrittää tarjota linux-levyä.


Olet 30% rokkari.

Olet 30% rokkari. Sinulla on vielä jalat maanpinnalla mutta viitteitä rokkarista. Sinulla taitaa olla vain hieman asenneongelma. Sinun pitäis hajottaa paikkoja useammin.


Olet 50% pelimies.

Ei tarvitse häpeillä pippaloissa nimittäin pelimies on erimies ja sinä olet 50 prosenttiesti pelimies.


Olet 56% optimisti.

Whoah. Näin sitä pitää. 56% ei ole ollenkaan huono tulos. Keep on rockin'.


Olet 50% eläin.

Sait 50% pisteistä. Kaikki merkit viittaavat siihen että eläinmaailmassa olisit jääpingviini. Pittsburghista voisi löytyä töitä maskottina. Muista varoa vihaisia lätkäfaneja.


Olet 45% pissaliisa.

Olet 45% pissaliisa. Selviä merkkejä alkaa ilmenemään. Jos et ala ryhdistäytymään, saatat sortua lissulinjalle.


Olet 44% kapinallinen.

Olet 44% kapinallinen. Tällä menolla et kyllä saa nimeäsi historiankirjoihin. Saattaa olla parempi että keskityt maltillisempiin hommiin, kuten napanöyhdän tutkimiseen.


Olet 33% MacGyver.

Olet 33% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.


Olet 52% cityihminen.

Olet 52% cityihminen. Katso peiliin niin näet aidon cityihmisen. Keittääkö kännykkäsi hyvät espressot?


Olet 30% maantietäjä.

Olet 30% maantietäjä. Ei hirveän hyvä. Kyse on kuitenkin kotiplaneetastasi... Vai onko? Muilta planeetoilta ei ole vielä löytynyt älyllistä elämää ja sinä et ainakaan olisi ensimmäinen älyllinen.








että tämmöstä...näinkähän kaikki testin tuloksista on edes totta????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.