IRC-Galleria

darkhazya

darkhazya

elämää, ei sen enempää :)

UniTiistai 16.12.2008 10:42

Näin unta, siis sellasen minkä muistan jälkeenpäin, pitkästä aikaa. Oli todella outo, hämmentävä, surullinen ja iloinen samaan aikaan.

Makasin miehen kainalossa ja molemmat hellittiin mun masua ja sitten sanoin, että olen todella kiitollinen siitä että hän suostui edes siskoon/veljeen Jantulle. Sitten hän rupesi selittämään ja änkyttämään jotain että; jos tilanne olis toinen ja että tokihan mä ymmärrän ettei hän voi totta puhua tai olla rehellinen ja että tilanne nyt vaan vaatii sen, että asiasta ei puhuta ym. Siihen päälle ne ilmehdinnät ja liikkeet. Jotenkin ensin unessa sain sen käsityksen, että olisin ollu jotenki ihastunu tms, mutta kun aloitti ton selittelyn ni asenteeni oli lähinnä "yeayea, whatever" ja toisen jauhaessa paskaa siinä rupesin miettii, että kui ees oon raskaana, että kyllähän mun pitäis liikkeet jo tuntea. Aivan kaamee paniikki iski! Muistan senkin unesta, että laskettu aika oli 29.4, eli aika lähelle Jantun la:ta menis. Sitten siinä miehen jauhaessa paskaa panikoin siitä, etten ole tuntenut vielä liikkeitä ja rupesin kuulostelemaan, ja tuntuivathan ne! Awwwww!! Ei mikään oo niin ihana tunne kun ne kuplivat pienet potkut ja siitä hiljalleen voimistuvat tuntemukset kun toinen möyrii. Ylittää selkeesti arvojärjestyksessä miehen.. Paha paha.. :D

Ahihii. Mikä vauvakuume? Ai mitennii ei miehet kiinnosta? Haha. Miehet on perseestä. (ja siis toki tässä unessa kyseinen mies oli Matti. Ei kukaan sen lahjakkaampi paskanpuhuja ole.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.