IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.09.2009 00:37

listaa asioita joita haluat sanoa 10 eri ihmiselle.
ihmiset saavat arvuutella mutta sinä et saa vastata niihin.

tyyppi 1. Ollaan tunnettu suhteellisen vähän aikaa mutta silti oot tärkee. Välillä en ihan ymmärrä sun ajatustenkulkua ihan täysin mut noh.. joo. Se sussa vaan ärsyttää että puhut välillä ihmisistä aika pahaan sävyyn vaikka tuskin tarkotat sitä.

tyyppi 2. Olet ihana ja haluaisin nähdä sua useemminkin. <3 Sun kanssa on myös hauskaa mutta silti en tiedä osaisinko olla ihan vaan sun kanssa kahdestaan kun oikeestaan aina kun nähdään niin siinä on joku kolmaskin ihminen. Toisaalta kyllä hyvä. (:

tyyppi 3. Olet myöskin oikein ihana. 8) <3 Sun kanssa on aina kivaa vaikka ei tehtäiskään oikeestaan mitään ja ollaan tunnettukin suht pitkään. Silti on aika hassua että ei puhuta ihan kaikista asioista. Suhun mulla ei edes ole hermot menny pahemmin oikeestaan ikinä.

tyyppi 4. Sinäääääää ! <3 Olet ihan mahtikaveri oi. Sun kanssa ei ole tylsää eikä todellakaan mitään hiljasia hetkiä. En tunne sua edes vielä kauheen hyvin mutta silti sun kanssa on ollu aina tosi kivaa ja rentoa. Haluan tutustua suhun vieläkin paremmin ja haluan kans että et katoa mihinkään mun elämästä.

tyyppi 5. Suakaan en ole tuntenu erityisen pitkään mutta silti luotan suhun tosi paljon siihen nähden. Sun kanssa tuntuu pystyvän puhumaan melkein mistä tahansa ilman että tulee semmonen vaivautunu olo. Olet ihana. <3

tyyppi 6. Tuntuu että tunnettiin paremmin joskus vuosi sitten kun nyt. En tiedä ootko muuttunu tai jotain, mutta ei vaan puhuta enää yhtä paljon vaikka haluaisinkin kyllä. Tykkään susta silti edelleen ja paljon. 8)

tyyppi 7. En luota suhun vieläkään ja se on vähän vaikeeta välillä. En välttämättä kaikkee haluais kertoo sulle mut en kyllä haluais sua ihan kokonaan ulkopuolellekaan jättää. Ihmiset muuttuu, sä oot muuttunu mutta en siltikään pysty luottamaan suhun täysin.

tyyppi 8. Suhun haluan ehdottomasti tutustua paremmin ! Oot hirmusen mukava ja kaikkee ja hmm. Me ei oikeestaan paljonkaan pidetä yhteyttä mutta sitten kun nähdään niin tuntuu että oltais tunnettu aika pitkäänkin.

tyyppi 9. Mikshän me ei enää olla nähty pitkään aikaan ? o.o Oot kiva ja tykkään susta. Meidän pitää nähdä tässä joskus. Tosin en tunne sua niin hyvin että pystyisin oleen sun kanssa kahdestaan kauheen pitkään, en osais puhua sulle. Tulis hiljasta. :D

tyyppi 10. On aika jännää ettei olla tutustuttu aiemmin. Oot loppujen lopus aikas mukavakin vaikka en sitä aiemmin ookkaan huomannu. Tai itseasiassa en joskus tykänny susta ollenkaan. :D mutta jos nyt et tosta muutu niin voisit olla ihan kivakin kaveri. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.