IRC-Galleria

dreamersdream

dreamersdream

long live the car crash hearts ❤ believers never die

aaaaaahSunnuntai 17.08.2008 01:30

AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Fast Times At Barrington High <3 love u ❤ aah voi vitsit. mä en kestä. joku ikuisuus et mä saan omani. oioioioiooii lallalala mä en kestä. voivoi tää on niin ihana. mä rakastan teitä!!!11!! ootte ihania kun vuositte tän nettiin. tai no se ilmestyy tiistaina. mut vuositte silti. oot ihana William kun oot taas kirjottanu niin mahtavia lyriikkoja ja kaikkee. älälläläääälllä. aaaaaaah! voivoivoivoi, miksette voi tulla tänne pieneen paskaseen suomeen guys? wäwäwäwääwäwä mä en tykkää kun asun tääl. voi että aah olis halunnu Warped Tourille. oioioioioi se olis ollu niin ihanaa. voi että nyyh. wäwääwäwwää. ❤____❤ oon taas ihan turha ja mysteeri mun wäwääwääwäwääw ❤__❤ oih ❤ ja sillein ❤❤❤❤❤ jne...








(vihaan warner brosia kun se perkele päätti et hei julkastaankin potteri vasta heinäkuussa. niiin. kidutetaan vie vähäsen pikkasia potter faneja jokka on odottanu sitä. ja mä missasin äsken yhen pilkun mut ei voi mitään. no ni taas. jo toinen. mut mä en välitä, mul on fast times. tai no on myspacessa. nyyh, vois olla kyl jo kädeskin. ihanniiiii kappaleita. wää wäää. mut about a girl on paras. onononon. ainkin vie. en oo vie kaikkia kuullu. beware cougarissa on kyl niin mahtavat sanat että. ja mä en ny jaksanu pistä isoja kirjaimia. voivoivoi. oonpa nyt laiskalla tuulella. mut ilsukaan ei oo kotona ja ei oo voinu tökkiä ja voivoivoi. mut pääsin sepostaan ellille kaikkee kivaa ja aaah. ja oon tuijotellu lukkaria ja paikannu puutteita sillä. nyyh. maanantaina si taas ❤ aah on ikävä. perjantainakin oli kauhee masis kun ei nähny ja nyyh kaikkee paskaa. et sillein. et vähänniinkun fuck. ja tosta puuttu yks väli mut ei voi mitään. ja tää vähän levähti. mites näin kävi. ja mitämitä ei täs pitäis olla tälläsiä sanoja. ne piti olla beware cougaris. mut taas en oo kuullu sitä vie. mut joo et sillein. mitenköhän näitten ees pitäis mennä. en kai lukenu niitä sillon williamin blogista. hmmm voiskin lukee. aijaiajaai. tää oli aika söpö. nyyh nyyh. mä haluun sen levyn viilviil. yhyy ;___;)
(heeei onhan täs beware cougaris ihan oikeet sanat. oioioi tää alku. aiajiajaiaijaia. "when we met you were on your back. we still spend most afternoons like that." oioioi pervolla mielellä william on aika naughty boy. soosoo.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.