IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Hevoset muuttaa =)Keskiviikko 21.02.2007 12:38

Viimeinkin sain hevoseni saman katon alle, ja vieläpä hyvinki lähelle kotiani. Ehkä nyt vähän helpottaa. Pääsee taas kunnolla treenailemaan molempia. Saa nähdä, mitä JB sanoo pitkän tauon jälkeen kun joutuu hommiin. Kiltisti yritän aloittaa, ettei saa päähänsä pistää vastaan.. Viikonloppuna muuttavat :)

Munkkia käytiin vuodenvaihteessa koeratsastamassa, mutta tuomio oli: "Ei ole puoliverinen". Siis anteeks? Alusta asti olen kaupannut lämminveristä (ex)ravuria, josta on myös hyväksi harrasteratsuksi. En sanallakaan ole vihjannut että kyseessä olisi pv. Kuviakin laitoin perheelle useampia. "Ei ole puoliverinen." Ei ole ei, ja hyvä niin! Ylpeä olen lämppäristäni, hienoimmasta päästä mitä tunnen ja niitä on paljon! Ole ostamatta, pidän sen kyllä mielellään itsekin!

Kissatkin meni aikoja sitten uuteen hoitokotiin. Uusi hoitaja kommentoi, ettei ala niitä ikuisuuksia kattomaan, jos omistaja ei niitä enää voi ottaa. En tiedä miten kissojen on käyny, minulle kun ei saa niiden kohtalosta kertoa kun "en ole sukua".. (Sukua? Kissoille vai omistajalle???)

Kävin Muhosella tunnilla tuossa yks päivä. Menin suht vähän aikaa sitten tulleella hepalla, itse en ollut ennen ees sitä nähny. Sirpa kehu istuntaa ja sitä, etten häiritse hevosta vaikka mitä tulisi. Mitä nyt oikea käsi jää joskus suuhun kiinni, mutta se onkin vanha ongelmani. Reenailtiin mm vastalaukkoja kaarteilla ja laukanvaihtoja lävistäjällä. Vähän epäilin kun Sirpa noita vaihtoja pyyti, mutta aattelin etten mä mitään menetä vaikka kokeilenkin. Pari hyvää, pari huonoa ja pari siltä väliltä =) Mahtava tunti oli kyllä. Ja jälkeenpäin selkä, vatsa ja lonkat jumissa xDDD

Munkinkin kans kävin kahdella tunnilla. Sirpa kehu sitä, nätisti menee ja liikkuu lämppäriksi, vaikka noin vähän ratsastettu. Väistöt sai oikein erityiskehuja =) ja harjoitteluohjeeks vain "jatka samalla lailla mutta ravissa jo". Minä ku pelkäsin että olisin liikaa kiirehtiny x) Hitaasti hyvä tulee ja sillee... Rakennetta tunnin jälkeen ääneen mietiskelin ja Sirpa heitti" Sehän on melkeen ku saksalainen ratsuponi! Lisää massaa vaan taakse niin se on siinä".. Hehee, mun lv on kuin onkin PONI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.