IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Valona pimeässä..Perjantai 26.10.2007 14:59

Monta hyvää asiaa on tapahtunut:

Olen pystynyt taas nukkumaan, ja sitä kautta piristynyt paljon. Selkä vaivaa toisinaan edelleen, ja vaikeuttaa eloa, mutta sen jaksaa taas kestää.

Haamulle on löytynyt sopiva vuokraaja =) Yhteinen taival on vielä alussa, mutta ensimmäisestä kerrasta jäi ainakin hevosen omistajalle todella hyvä mieli. Toivottavasti jatkossa menee vähintään yhtä hyvin! Haamu käyttäytyi noin kuukauden ratsastustauon jälkeen todella hienosti, ja oli muutenkin miellyttävä yllätys, joten helpotus oli mulle suuri kaikin puolin! Tänään oli ns koeratsastus ja seuraavan kerran tapaamme yhdessä keskiviikkona =))) Piti tosissaan jo aikaisemmin käydä tutustumassa, mutta mun jaksaminen petti ja jouduin sen kerran perumaan.



Munkki on sitten mahtawa elikko =D Olen sillä ajelemassa käynyt, viimeksi eilen n 16km lenkki, joista 3km reipasta, eikä pullaponi edes puhaltanut kotiin päästyään! Kyllä mä sitten olen hyvä reenari (eli poni on itse itsensä treenannut laitumella ollessaan x)!

Mitäs muuta? Ystäviä olen ehtinyt jonkin verran tavata, ja joitakin suunnitelmiakin oon jo tehny. Reissuja on tiedossa mitä luultavammin ainakin Haaparannan ja Tornion suuntaan, sekä Jyväskylään. Lähitienoille sitten "entiseen" tapaan =D

Kyllä tämä tästä taas pikkuhiljaa. Aikaa ja kärsivällisyyttä vain =) Nyt on sentään se järjetön väsymys poissa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.