IRC-Galleria

Siis vituttaa ihan vaan pikkusen! eka stressaan sitä että blondaanko vai enkö blondaa, sit oon niin innoissani ku päätin et blondaan, ja sitte en voikkaa blondaa. Enkä tiiä miten sitte hiukset värjään.. Keskiviikkon, ja mieluiten huomen pitäis jo tietää.

Muutenki jo ihan sairaasti stressii. Aconii pitäis valmistautuu, ostin just kankaat mut mitään muuta ei oo valmiina. ei ees hiukset. en tiiä miten meikkaan, mitkä kengät laitan. toka päivä on aiok selvä ku oon kuitenki aika normi. mut se eika päivä!!

Tää siikko on sit tyyliin kuukauteen ainoo millo mul olis vapaa aikaa. ens viikol on se vitun musikaalileirihomma mihin mun ei todellakaan olis pitäny suostuu!
sauraaval viikol lähetäänki sitte hankooseen ja TOIVOTTAVASTI tullaan perjantaina takas ellen sitte päätä että en tuu aconiin. Aconin jälkeen mulla on pari päivää taas ei mitää mut sillo mun pitää ommella mun konfirmaatio/rippikoulujuhla mekko. noh sitte puolesvälis viikkoo meen 10 päiväks riparille. sit on juhlat ja sitte on LOMAAAAAAAAa ja oikeesti vaan jumitan ja nään GUn tyyppei. en tee muuta.


Mut vittu nyt ne hemmetin hiukset!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.