IRC-Galleria

joopajoo..Keskiviikko 06.08.2008 01:16

heräsimpä siinä puoli yheksän maissa ku joku laitto viestiä prkl. Noh lähimpä sit serraanoitten jälkeen tallille, sinne ku pääsin ni istahin koneelle..<kieli>..sitten oottelin jonnaa joka kans istu koneella ja ymsyms..sittempä ku jonna tuli ni siivottiin talli ja lähettiin käymään kaupassa..tottakai me mentiin VAAN yhellä pyörällä vaikka vierellä olis ollu neljä pyörää mut yhellä on hauskempaa;)) Noh autoilijat meinas pillastua ku ajeltiin tienreunaa, meikä tangolla ja jonna ratissa..ei saakeli
No ostettiin taas kaikkee tarpeetonta..ja ku päästiin kassalle ni meikäläiset vähän sössi kirjaimellisesti

kassantäti: " se tekee sitten 12,75€ kiitos-
Jonna: " hei oota! käyn hakemassa.."
siin vaiheessa jonna ryntäs jätskitiskille ja haki kaks jätskiä ja sano:
" nämä vielä!" sitten minä sanoin siinä vaiheessa että " millä rahalla ajattelit ne ostaa ku mulla oli enää jäljellä 25snt." noo sit jonna kipitti takas jätskitiskille ja tuli vähän ajan päästä takas ja lähettiin ulos nauraen..

Noo lähettiin sit takas tallille ja jonna huomas matkalla että " heeei mullahan on vielä 3€ taskussa.." hitto oltas me sittenki voitu ostaa ne jätskit, mut ei kait siinä..

no oltiin melkeen perillä ku nähtiin pari mopopoikaa ja ne otti säänä muka jotain kiihytyskisoja<jännä> ni katottiin hetki ja lähettiin seuraavaan kisaan mukaan mut eri suuntaan risteyksestä ja jonnasta lähti niin paljo ääntä et pappiki oli kummissaan ku ajettiin täysillä ohi..med ÄÄNItehosteet..

Noh sitten ajettiin YOSEMITE (siis pyörä) talliin ja tuunattiin sitä vähän..ja sit jonna keksi hakea meijän viimekesäsen tallipyörän(Louganin) tallintakaa...jatkettiin sit siitä ku ei enää uskallettu enempää ku oli laten pyörä kyseessä(yosemite-cruiseri), noh tulihan siitä (louganista) sit melko ööö..omaperänen, noh jonna sit ajeli sillä pitkin pihoja vaikka siinä oli kyl rengas tyhjänä..hyvin kulki..

huhhuh mikä päivä..ja viikon naurutki on naurettu tätä kirjottaessa..thänks for jonna!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.