IRC-Galleria

MÄÄ AVAUDUN VÄHÄ NY!Tiistai 10.03.2009 23:20

Oon nyt koko illan lukenu mantsaa ja vieläkin pitäis lukee mutta mun on pakko tulla kertomaan teille tosta mun vallattoman ihanasta naapuristani. :)))) Ulkona on satanu lunta varmaan ehkä hmmmm 1 sentin verran ja tietenkin naapurini pitää heti harjata lumet pois. Joo, oisin ymmärtäny jos se tosiaankin harjais ne mutta ei KUN NE PITÄÄ KOLATA POIS JA SAMALLA HAKATA SILLÄ VITUN LUMIKOLALAPIOJUTULLA MAATA! Ja hakkaamisesta johtuva ääni ei toki kuulu minun makuuhuoneeseeni ja häiritse kirjoituksiin lukemistani.

Kyseinen naapuri on muutenkin maailman ärsyttävin henkilö. Mein takapihalta piti kaataa vaahtera koska syksyn tullen osa lehdistä eksyi hänen puolelleen. =) Muistan myös kun kesällä vein mattoja ulos tuulettumaan ja laskin ne hetkeksi aidalle että pystyin hakemaan lisää mattoja ulos. No, eikös tämä valloittava naapurini ollut sitten heittänyt ne alas koska matot olivat myös hänen puolellansa aitaa. =) Ja aina talvisin kun pitää kolata tuota yhteistä aluetta niin kolataan aina tasan sama alue. =) Kerran hän oli ottanut vähän meidän puoleltakin lunta ja heittänyt ne sitten ystävällisesti takaisin. =) Hän vihaa myös kissojamme, ne kuulemma karkailevat usein ja kuseskelevat samalla. =) Niijoo ja sit se valittaa siitä ku mein etupiha on korkeemmalla kun tuo maa on noussut, niiiiiin sadevesi laskee hänen puolelleen ja hänen laattansa eivät saisi kastua koska ne on sisälaatoiksi tarkoitettuja laattoja. =)

MUTTA MIKSI JUURI MINUN NAAPURISSANI PITÄÄ ASUA SAATANAN KÄTYRI?!

Olen suunnitellut että kun hiljaisuus alkaa täällä 22.00, niin menen kolaamaan pihaa kovaäänisesti 21.50 ja lopetan kello 21.59. =) Minulla on oikeus tehdä niin koska minulla on kirjoitukset ja minua ei saa häiritä silloin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.