IRC-Galleria

elisabeth

elisabeth

varjoista vasemmalleee

bonjour !Maanantai 07.07.2008 16:03

olllllaaan tultu takaisin mahtavasta patonkimaasta!

mahtava reissu ikinä. uskon eveä, ku se sanooo et ranska on paras. se on. (;
söin oikeesti kaikkien puolesta ruokaa, joka toinen tunti kamala nälkä. varrpaat aina murskana, ja rakkojaki kasvo. (käveltiin siel kokoajan.) sain myös tutusteltuu julkisiin kulkuneuvoihin pariisissa.
tekemiset.
to: lennettiin parin minuutin tuntunen lento. jonka jälkeen heitimme tavaramme hotellille ja menimme musee d'orsayhin. sairaa hieno. täynnä impressionismin taidetta. vouvou. käveltiiin joku 6 h.
pe: versaillles. mahtavampaa mestaa ei ooo. kaikkiii puutarhoi, suihkulähteit, se linnaki iha hiton iso. o.o
la: satosato. :< mentii eiffeliin ja naureskeltiin ihmisille, jotka tuli hisseist kamerat valmiina ja ryntäilee siel iha päättömin suoraa gift-shoppiin. höhö. ja sit kävästii notre damen ohi. jjaaa. shoppailuu. öh.
su: jeessi sää. mentiin louvreen. seki iha hiton hieno.! mut sielki tuleee jalat kipeeks. :(( ja sit löntysteltiin joku 4 h siel kaduil, ko kaupat ei ollu auki. ja 4 lähtö. sitte siel lentokentäl taas joku pikkutyttö nappas mut ja alko jutteleen ja kaikkee. sellanen meerinnäkönen (pienenä) :D sit sain piirtäää sille jonku ihme kuvan. jjooooh.

mut aivan parasta! sain kaikkii kivoi kamoi ja kaikkee.
huomen lähtö mökille. ke tulee kummisetä ja sen söpö pikkutyttö vaimoneen. pe lähtö takas himaan. la joku riparijuttu. su lähtö ahvenanmaaallle ripariryhmän kaa. alko vähän pelottaa. ku ryhmä on iha kamala. : < joku visa, nico jne., jne. :DD

hhoah. täs dataan puolalasti ja koht kattelen maija poppasta. :D
"vain taivas on rrajana."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.