IRC-Galleria

UrheiluklubiKeskiviikko 07.05.2008 23:39

Löysin vihdoinkin hyvän paikan jokapäiväisen liikkumisentarpeen toteuttamiseen. Se on Mammutin yläkerrassa sijaitseva Gold´s Gym. Oikein hieno paikka, missä on jopa saunat erikseen miehille ja naisille, enkä siis ole pakotettu menemään uimapuvussa saunaan. Kaikki muut tosin menee silti uimapuvussa ja kattelee mua oudoksuen. Ja sit ne luulee, et vettä heitetään kiukaalle sitä varten, että saunaan tulis tuoksu siitä tuoksuöljystä, mitä siihen veteen on kaadettu. En edes viitti kommentoida.

Ostin vuoden verran asiakkuutta tähän paikkaan. Kun hintaan kuuluu personal trainer ni kokeilin kerran huvin vuoks. Se olikin hauskaa; ensinnäkin se mies oletti että urheilen vain kauneuden takia ja selitti koko ajan mistä harjoituksista mikäkin ruumiinosa kaunistuu ja miten ("Tästä tulee kaunis pyöreä takapuoli", "Älä pelkää! Eivät reitesi tästä kasva suuriksi vaan saavat vain kauniin muodon", "Tämän avulla vyötärö pysyy kapeana" jne.). Toiseksi aliarvioi mun kunnon ihan täysin ja kun kerroin, minkälaisia treenejä ajattelin tehdä, sanoi, että se on mahdotonta. Hah! Tehny semmosia vuosia. Unkarilaiset on tosi ulkonäkökeskeisiä!!!

Eilen olin ekaa kertaa pilateksessa. Se oli hyvä kokemus - ihan erilaista ku kuvittelin ja aion käydä säännöllisesti. Samantyylisiä harjotuksia me tehtiin vikellysaikoina ja olinki aika hyvä. Todella terveellinen laji, sanoisin!

Mut oon tosiaan onnellinen tästä paikasta ja viihtyisin siellä päivittäin neljä-viis tuntia jos ois aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.