IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.06.2008 18:13

Tää tyttö alottaa ratsastuksen!

Pitäis vaan ekaks saada se paikka siitä ryhmästä Tolkinkylän ratsastuskoululta. Se on nyt täynnä, mut jos tulee peruutuspaikkoja, nii pääsen. Mulle soitetaan ens viikon alussa. Sit vähän siirtyy se alottaminen, jos en pääse tohon ryhmään, nimittäin pari mun kaveria on siinä ja haluaisin niiden kanssa samaan. Tosin se aika olis mulle vähän hankala (keskiviikkona klo 16.00), koska mulla loppuu koulu välillä vasta 15.25, enkä oikein ehtis sinne sitte ajoissa, koska pelkästään kotiin multa kestää puolisen tuntia. Mutta jos pidetään tunnit yhteen tai se tunti alkaa jo puolelta, nii pääsen 15.10-15-15 koulusta. Sitte menisin 57lla siihen yhelle tielle ja kävelisin siitä n. 50 metrii sille bussille, jolla sinne tallille pääsee. Sit olisin ehkä just joskus neljän aikaan siellä. Tai ehkä vaan kysyn niiltä kavereiltani, että käviskö niille jonain päivänä viideltä.

Käytiin isän kanssa ostoksilla, nii se vei mut Idän Ratsuun, ratsastustarvikeliikkeeseen tai johonki. Ratsastushousut mulla on, samoin kypärä ja hanskat, mut turvaliivi ja kengät/saappaat puuttuu. No ei me sitte ostettu mulle mitään niistä, ku ei se kuitenkaa oo ees varmaa pääsenkö. Paitsi et mä ostin toiset ratsastushanskat (sellaset ns. 'talvihanskat', ku mulla oli ennestään sellaset ohuet, nii ostin sellaset paksut sormikkaat), heppanamuja ja letityskuminauhoja.

Vähänkö oon innoissani. Hehkutan vaan äidille ja isälle koko ajan miten mahtavaa tää on. Sitäpaitsi sinne pääsee ihan helposti bussilla meiltä. Se talli on Jumbon lähellä Vantaalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.