IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2008 17:18

Hemmetti, vittu, perkele!
Miks oon näin tyhmä?
Enkö vois vaan olla vähän fiksumpi ja miettii ennen ku teen mitää?
MIKSI?!

Angstipäiväkö?
Eihän toki, muuten vaa itkeskelen kotona vähän välii enkä jaksa tehä mitään, ja toi säähän auttaaki asiaa nii paljon. Joskus ei vaan jaksa.

Okei se nyt lohduttaa vähän, et äiti osti himmeen kasan mangaa mulle joululahjaks kirjamessuilt (ainaki Death Noten 1 ja 2 osat, Cherry Juicen 1 ja 2 osat ja Princess Ain 1 ja 2 osat), mut niihinki pääsen käsiks vasta jouluna 8< joo moi osaan olla nii vitun positiivinen huomaatteko?

Mä tiedän varsin hyvin syyn siihen miks muhun iski tällänen himmee masis, mut en tiiä kenelle voisin siitä puhuu. Tai no oonha mä yrittäny soitella ihmisille, mut ne ei joko vastaa puhelimeen tai sit niillä ei oo aikaa.

Sit vielä huomenna on bilsankoe ja oon unohtanu lukee. Oon mä tänään yrittäny lukee, mut ei siitä tuu mitään ku keskittymiskyky on täl hetkel nollassa.

Joo ja tiedän oikein hyvin miks en kelpaa kellekkää.. Kuka nyt haluais tälläsen norsun, joka on vaa iha hemmetin ruma ja tyhmä ja ihan vitun feikki kanssa. Ja vielä outo kaikenlisäks, oon iha friikki ja olisin vielä friikimpi jos yrittäisin olla oma itteni, mut mä menettäisin kaiken jos olisin oma itteni.

Että go Ella go. Menee nii vitun hyvin nyt.

;;________;;

Mut on se hassuu miten yks lyhyt video voi pelastaa nii paljon ja tehä hyvälle tuulelle. Eilen oli nii mahtipäivä, ainaki osittain. Ja se video <3 ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.