IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.12.2008 00:02

ärsyttää, ku en koskaa pääse mihinkää juttuihi sisälle vaa aina on kaikest sellane ulkopuolinen olo.
sit mietin et mitä mun pitäis tehä, et tutustusin uusiin ihmisiin ja saisin samanhenkisii kavereita, mut kai se vika sit on mussa ku oon kaikkeni yrittäny.
pitäskö mun itteeni lähtee muuttaa hä ? joo en tasan kyllä sellaseen rupee.
OON IHA OMA ITTENI MIELELLÄNI KIITOS VAAN ! mut ehkä se vika vaan sit on just mussa. emmätiiä oonks mä pelottava ihminen tai jotain, tai johtuuks se siitä et mä olisin vastenmielinen tai jtn vai vaan siitä et oon pelottavan näkönen. :'DD
se oma ittensä on kyl mulle hassun vaikeeta tuua esille, ku on oikeesti mulle vaikeeta olla oma ittensä muiden seurassa, en tiiä miks mut se vaan on.
ehkä mä pelkään sitä, et mun kaikki mielipiteet tyrmätään ihan totaalisesti, niinku kaikki tekee sillon ku yritän olla iha oma itteni. dissaa ja sanoo, et miten sä voit olla tota mieltä yms. lievänä toi ei haittais ollenkaa, mutku saan kuulla sellasta tyylii joka päivä, nii oman ittensä ulos tuominen on vieläki vaikeempaa, kiitos vaan teille.
joo ei tarttis silleen suoranaisesti haukkuu, vaa eiks riittäis et sanois, et mä en oo kyl tota mieltä tai jtn. mä ite pyrin tekee nii, mut on totta, et itekki rupeen dissaa muita välillä, mikä kyl johtuu ainoastaa siitä, et ei oo kauheen mukavaa jos dissataan jokasesta mielipiteestä ja asiasta.
no sen takii haluisin samanhenkisii kavereita, jotka ei dissais mua, ja jos joku dissais, nii vois sit seisoo yhes sen mielipiteen takana. ku on nii typerää, et muut dissaa ja sit siin koittaa olla yksin oma ittensä ja seisoo sen asian takana.

joo tuli himmee angstimerkintä vaik täst oli tarkotus tulla sellane lyhyt valitus :
DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.