IRC-Galleria

Mun pitää tänä iltana vielä tiskata KAAAAAIKKI lasit, ku Jenna on ollu meillä syömässä! Ja sitten mulle tulee vielä kauhee kiire ommella sitä penkkaripukua kun mun ompelukoneesta meni neula poks naks poikki ja uutta ei saanu ruuvattua sormivoimilla tilalle ja voi voi mitä kamalaaa. Mun pitää mennä mini-poona! jeeeee. oon sitten MINIPOOOOO!

me käytiin tänään mc-dopnsldsidds symässä ja siellä soli mselalanen tyyppi jolla oli paljon pyhää vihaa sisällä ja se meinas tulla selittämään sielä kun mä soöin jotain tortillaa ja jennalla oli ranskalaisia. Ja mua pelotti.

meinasin ostaa myä s baskerin h et ämmältä mutta se sai pään näyttämään ihan atatilita eli tatilta joten en sitten opstanut ja sitten oistin sellasen mekon jolla voi jeloposti eli helposti vilauttaa ! ja sitten se kassatäti suuttui jostain ja piti saarnan ja sitten me hauluttiin sitä koko matka h et ämmältä sinne matkahuoloolle . ja sitten sme keksitiin selanen jännä juttu että kun sano WÖWÖCWKEWL GRJÄE ja samalla löpsäyttelee sormella hululia kuuluu hauska ääniö ja sitten me tehtiin niin koko beussimatka ainakin melkein. hihihihiii. kyllä oli jännä päivä.

jenna sanooettä sen hartoita särkee eikä se voi nauraa. eilen muuten eikun sittenkin toissapäivänä oli opettavasita eli popettaavaista eli opettavaist a kun jenna oppie ttä jos muurahainen ei ole kuollut se on pöpi EIKUN sitten sittenkin että jos uurahaiben ei ole PÖPO eikun PÖPI se on kuollut. oho ! mä s ei hirf minä ole minä p minä opin että tikka on se joka koputtelee muita eikun puita ja se toinen lintu eo oli se käki joka kukkuu ja jos on kännissä kun läki eikun käki niin äsähä suhiseeeeeee :D

ja uinen eikun unen puute s eikun voi olla sama juttu jun ke eikn eikun kun humala. sew on vakava juttu. ei sillon pitäisi ajaa kun sitten ajetaan päin poenkkaa eikun penkkaa ja koiranulkoiluttajat tulee ihmtettelemään. atasti eikun e ek eikun atati :D

mutta kaikkein jännintä oli siellä mc-dodsnallssitssa kun se tuuppi selitti js mua pelotti oikeesti etrtä se iskee jkphta eli kohta kireveen eikun kirveen jonkun niskaan jtai päähän ja se oli HUIHUIOHUIHUIOHUIHUI!

huomenna on enkun kuutla eikä minä osata rnklNTIA ENÄÄ OHO VA EIKUN OHO CAPSLOKKI :(((((

OTAKAA MEIÄT ABIRISTEILULLE MAISHTILELEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :Dd jeeeeeeeeeeen. ja petele matikka pete kortti. whiiiiiiiiiiiiii. minä olla sitten minipooooooooooooo!





wi muuta. ei muuta. asketi eikun baskeri olla atati ja minua pelotti.


ps. kakka siassa oli pyykinpseuairnta kun minä psein puyykiä äsken. ja riahuin.

pps. jos siis asketi on atati, atati on sisiiis asketi. silloin erän rova a:n (vai eikai se ole neiti? :o) kannataisi metsädstää hatujaan mestätä! sateella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.