IRC-Galleria

Muuttotouhuja ja muuta...Keskiviikko 26.09.2007 12:59



Heippa!

Tää viikko kovasti kiireinen. Ollu gradusemmaa ja se yks muu kurssi, mikä mul ny ekas jaksos on. Ja jotenki vaan nii älyttömästi kuitenkin hommaa. Lisäk ku on viel toi erkka ja siit aineopinnot Jyväskylään, ni kyllä tekemist riittää, ainaki tänä syksynä. Tenttiin luettavaa ihan kiitettävän paljon.

Kiireiden syynä kouluhommien lisäks on tulevan viikonlopun muutto. Iso urakka. Mut on nii ihana kämppäki, et mielelläni muutan, vaikkaki kaupunginosaki vaihtuu saman tien... Ehkäpä vaihtelu virkistää =) Tää viikko on ny elämää muuttolaatikoiden ja tavarapinojen kans. Kyl ne tost viel kaikki pikku hiljaa laatikoihin menee. Tavaraa on kuitenki melko paljon. Yks suuri muutettava on piano, mut onneks kämpän nykynen asukas lupas auttaa kavereittensa kanssa, josta suuri kiitos!

Tän vuoden työputkenki oon avannu. Ekat sijaisuuspäivät on plakkaris ja tervetullutta "ylimääräst" rahaa tulos. Ei oo ongelmia sijoittamisen kans. Eiköhän tota uuteen kämppään tartte jotain ostaaki. Ihan kiva, ku ei oo koulua ku maanantaisin ja tiistaisin, ni jää mukavasti aikaa vaikka sit lueskella tenttiin tai tehä ne muut yks ja miljoona pari-/ryhmätyötä, artikkeleiden ettimist sun muuta, jotka vaaditaan kurssien suorittamiseks.

Huomasin, et viime merkinnäst on hyvän aikaa. On vaan ollu nii paljon kaikkee muuta. Koulu alko vast viime viikol ja eka piristys oli ke, ku oteltiin jalkkisturnaus laitoksen henkilökunnan kans. itte olin vaan kuvaajan roolis, mut silti hauskaa riitti. Myös viikottainen sählyn peluu on hauskaa ja hyvää liikuntaa. HIki virtaa, mut antaa virrata! Hyvää se vaan tekee!

Palataan taas!

- E

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.