IRC-Galleria

elnath

elnath

en lupaa mitään...
1. Kalat
Sormissasi on jonkinlaista taikapulveria, joka auttaa sinua tekemään oikeat valinnat oikeaan aikaan, eikäkä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

2. Vesimies
Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen.

3. Oinas
Huijareita on liikkeellä pilvin pimein ja odotuksen kiilto vaihtuu niin monelta petetyn lasittuneeseen katseeseen ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää elämääsi kauneutta ja uusia arvoja kulttuurin, elokuvien, teatterin tai matkustelun kautta.

4. Kauris
Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä jos tuntuu että tekemistä riittää, jostain kumman syystä sanomasi menee helposti perille ja saat vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

5. Leijona
Aivan tavattomia puuskia on tiedossa yhdelle jos toiselle. Seuraile tarkkaan tänään mieleesi hiipiviä aavistuksia ja näytä että epäilyt siitä etteikö olisi konkreettista näytettävää mahdollisten epäilystesi tueksi. Elämässä on paljon enemmän sitä mikä EI näy kuin sitä mikä näkyy.

6. Jouskari
Sinulla on asennetta ja lähes ehtymätön energiavarasto, joten saat asiat sujumaan haluamallasi tavalla. Älä jää miettimään sillä Järki ei aina luista se voi johtua luista. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle.

7. Rapu

Luvassa sujuvia saarnoja pääsiäiskirkossa ja varmasti myös kirkon ulkopuolella, ota homma hanskaan. Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Ellei mämmi kuulu omiin herkkutottumuksiin, niin kannattaa kaivella esiin pasha-resepti, tai tyytyä suklaa muniin ja yllätyssisältöihin.

8. Härkkä

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin ja se vaatii kaiken huomiosi. Kannattaa käyttää tämä aika hyväksesi ja käyttäydy yhtä selvästi. jos selvästi pystyy olemaan.

9. Neitsyt

Sisäinen pakko ajaa sukupuoleen ja houkutuksia on ilmassa, mutta millaisia. Luultavasti mitään hermostumista ei kuitenkaan tapahdu, sillä korkeammat voimat ovat tukenasi. loistava aika sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet.

10. Vaaga

Kannattaa tarttua härkää sarvista ja hoitaa aloittamista odottavat tai keskeneräiset asiat kuntoon. Muista kuitenkin, että tämä lataus toimii kun on hyvät ja vauhdikkaat eväät onnistuneelle pääsiäisen vietolle, otat nyt selvää omista aavistuksistasi. Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä,rauhoita tahtiasi.

11. Skorppari
Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön, etkä yritä hoitaa liian monta asiaa kerralla kuntoon. käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta, jos keskittymiskykysi on kohdallaan.

12. Kaksoset
Et ole parhaassa mahdollisessa vireessä kertomaan läheisillesi, mistä pidät ja mistä et. Sanat menevät helposti sekaisin ja sinut käsitetään väärin. Siksi olisi parempi vain toimia ja hakeutua hyvältä tuntuviin tilanteisiin ilman selityksiä. Odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa...



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.