IRC-Galleria

elnath

elnath

en lupaa mitään...

henkäys...Keskiviikko 24.10.2007 13:58

aamun ankeus tosiaan päjähti naamaan kuin nyrkki taivaasat, tuhannen kilsan vauhdilla. hmph!tumps! onneks ei tarvi mennä minnekää esim. töihin. olis pakko meikata ja laittaa siistit muodikkaat vaatteet päälle, koska on palvelualalla. näitä mun silmapusseja ei piilota edes joe blasco. olis pakko paplaroida tukka, saatika kammata se,. ei tänään.

vaik meneeki henkiseltasol lujaa nii nää aamut on viimeistää stoppeja, hetken mietintätaukoja,etappeja, oikeastaan tienhaaroja. näihim ajatuksiin kun herää ja oivaltaa taas sen että on elämässä niin auttamattoman yksin, pistää aamuteenkin haihtumaan kupista. mikään ei maistu, paitsi askin verran tupakkaa ja lenkki yksinään, ehkä haukku mukaan???

tälläiset aamut (vilkaistessaan kelloa huomaa olevan jo päivä) saa ihmiset yleensä masentumaan. mä en masennu, päin vastoin, kiitän elämää kunnon heräämisnyrkistä, koska muuten en varmaan olisi hereillä vieläkään. onneks meil kenelläkää ei ole kiire minnekään =) kiire on vaan ihmisen keksimä juttu ettei maailmassa olisi liian kivaa. mä en lähde siihen hömpötykseen. tajusin just et puoleen vuoteen mulla ei ole ollu kiire minnekään ja elämä on tosiaan rikastunut =)

hyvä olo tulee sisältä päin. ulkoinen olemus yleensä on myös sen mukainen xD

päivänleffatema: scream3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.