IRC-Galleria

unta,unta ja vielä lisää untaTorstai 08.10.2009 17:32

eilen tuli nukuttua sellaset 16 tuntia, heräsin siihen ku Eeva hakkaa minun ovea, luulin että kello oli jotain 12 mutta ahhaahah sehän oli puol 4 =) mukava............ sinne meni seki koulupäivä, tänäänkään en saanu aikaseksi lähteä kouluun, ei vaan kiinnosta, ei sitte yhtään, onneksi huomenna alkaa vasta puol 11 skole, ja ooooih perrrjantai, dieseliä naamaan =)))
ja ei vitsi oli kiva kävellä kämpille ku aurinko paisto ja ei ollu edes kovin kylmä vaikka olinki sukkahousut jalassa liikenteessä ! ja onneksi äiti tulee 2 viikon päästä niin saan kunnon talvitakin ja kengät, eilenki v-peen kanssa käveltiin rantsulle räntää sato ja mulla oli kangaskengät ja kaikki tiet oli ihan loskassa, oli vähän märkä olo. ja Juho anto mulle kivan lumipesun ku olin lähössä asuntoloilta eilen........ ja muutenki meinas tappaa minut tai jotaki en oikeen ottanu selvää ?? HEH hukkasin oman puhelimenki, jossain päin Henkan kämppää se on mutta en löytäny ku päivällä sieltä lähin, joten turha taas soitella JA OLEN IHAN HENGISSÄ vaikka ette saakkaan minua kiinni =))
mun pitäis ihan oikeasti hankkia töitä, viduddaa ku rahaa tulee vaan porukoilta, pitäis soittaa sinne työpaikalle että koska pääsen haastatteluun ja AIVAn olin ihan unohtanu että mun olis pitäny varata se kontrolliaika sinne sairaalaan, hups... no kerkeän mie sinne maanantainaki soittaa, ja hups vielä toisenki kerran tänään olis pitäny käydä selvittään ne koeviikon poissaolot, no enköhän minä neki kerkeä ens viikolla.
JESSSHHH Henna rakas tulee lauantaina, oon iha intona (:::: nähty viimeksi kesällä jos oikein muistan, pääsee viettään laatuaikaa Been kanssa ♥ ja kännäämään yhessä, viime kerrasta onki jos yli vuosi helvetti ;O
eli huomista ja lauantaita ootellessa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.