IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Ihanaa tulee kesä!!Torstai 30.04.2009 00:58

Mä oon nauttinu oikein nyt keväästä. Viikonloppunaki nyt ku oli hieno ilma niin olin koko päivän ulkona ja poltin itteni!! Mä oon aloittanu kukkien viljely harrastuksen mä koulin lauantaina yli sata kukan tainta. Jos niistä tulee jotain niin mä annan muillekkin sitte niitä kukkia. Ainaki ne on kovaa kasvanu. Huomenna on palkka päivä niin ostan kasvihuoneen niin saa siellä kasvattaa niitä kukkia.

hep!Keskiviikko 19.11.2008 22:35

kivaa ku satanu lunta ettei vain aina vettä. Kaks päivää vielä töitä ja sitte on vain koulua ja sitte loppuu opiskelu. Istun täällä tietsikalla. Pitäs käydä suihkussa ja sitte nukkumaan! Oon tehny tänään kutsukortteja ja kävin miehen työnä katsomas lemmuja ja samalla kävin äiteen työnä tulostamas ne kutsukortit.

Kamalaa ku mun ja mun miehen tuttujen talo on palanu puoliksi niin että ne joutuu rakentamaan uutta. Meidän piti mennä juhlimaan niiden kans sitä ku sain näytöt suoritettua mutta ku talo palo niin ei se onnistunukkaa. Mulla on aina yhtä hyvä tuuri!

Moi!Maanantai 17.11.2008 20:18

Päätin kirjottaa vähän tähän ku ei oo koskaan tullu kirjotettua. On ihanan helpottunu olo ku on näytöt suoritettuna ja voi taas kotona tehdä muutaki ku kaikenmaailman tehtäviä. Ja tuli mieleen äsken ettei oo enää kauaa ku valmistun. Sitten on juhlat.
« Uudemmat - Vanhemmat »