IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ei näin! >.<Lauantai 07.03.2009 16:52

"VITTU MÄ REVIN PETRALTA PÄÄN IRTI! >.< Röyhkeä ämmä sanon minä! Noo, pakko tehä halpamaisia temppuja, jos ei vaan vauhti, kunto, kestävyys ja taidot riitä. -.-"

Saatanan idiootti Majdic, ku pilas Piken hiihdon. Pike olis muuten voittanu! <3

>>

"Pirjo Muranen jäi kolmanneksi maastohiihdon maailmancupin sprinttikilpailussa Lahdessa lauantaina. Voiton vienyt Slovenian Petra Majdic kiilasi Murasen johtopaikalta viimeisessä mutkassa.

Muranen oli karsintojen nopein ja voitti sekä puolivälieränsä että välieränsä. Finaalia hän johti viimeiseen mutkaan asti, mutta Majdic tuli väkisin sisäradalla hiihtäneen Murasen eteen ja pilasi suomalaisen hiihdon. Italian Adriana Follisin jälkeen kolmanneksi sijoittunut Muranen oli kilpailun jälkeen erittäin tuohtunut.

- Jonkinasteisia tapoja luulisi tässäkin olevan. Jos toinen on sisäkurvissa, niin ei siihen tuolla tavalla voi eteen tulla, Muranen totesi Ylen tv-haastattelussa.

Majdic selitteli käytöstään Lahden radalla, jossa hän omien sanojensa mukaan menetti viime vuonna voiton samasta syystä. Murasta slovenialaisen selitys ei tyydyttänyt.

- Aika surkea selitys. Voisihan jokaisessa radassa keksiä tuollaisia pakkoselityksiä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.