IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

nyt se on sitten selvää!Perjantai 01.06.2007 02:30

MINÄ OLEN MIES JA TYKKÄÄN NAISISTA SEKÄ MIEHISTÄ! NOOOUUU! :DDD

en enää ikinä tee testejä, piste! oon kuulemma joku lepso. kiva tietää se. varokaa vaan kaikki isorintaiset, kurvikkaat ja naiselliset naiset - eltsu tulee. kohta repee. :D ei paha, ei paha. saan kuulla tästä koko loppuelämäni. olen sukupuoliseikkailija. jess! oon aina halunnu olla semmonen. antakaa mulle maitoo! nonononono,,, on ihanaa olla minä! hahahah! :-DDD


Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET ANDROGYYNI

Kuvauksesi:

Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän miestä kuin naista. Sinulla on paljon sekä miehekkäitä että naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä.

Olet sukupuolisesti harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella. Olet sukupuolen suhteen itsevarma.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset - kriittisestikin. Et välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan teet mitä haluat ja käyttäydyt sukupuolivapaasti. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Haluatkin toteuttaa itseäsi sukupuolisesti, koska sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa. Olet hyvin sukupuolinen, sukupuolisempi kuin ihmiset yleensä - sukupuolesta innostunut sukupuolikokeilija ja seikkailija.

Viihdyt sukupuolessasi - niissä kaikissa. Sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa ihmisissä. Voit olla jopa sukupuolimaaninen tai yliherkistynyt sukupuolelle.

Naisellisuuspisteesi: 6
Miehekkyyspisteesi: 16


EN ENÄÄ IKINÄ LUE TOISTEN PÄIVÄKIRJOJA JA MEE TEKEEN NIITTEN PERUSTEELLA MITÄÄN TESTEJÄ! KIITTI MIRA! =DDDD

toi testi kusee, ja pahemman kerran. >:D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.