IRC-Galleria

2.-5.4 TURUSSA<3Sunnuntai 05.04.2009 21:00

Lähdin torstaina koulun jälkeen iskän kyydillä serkkujen luo Lietoon :D otettiin siskon kans perjantai vapaata :) Katottiin illalla Step up 2,se oli tosi hyvä! :)

Perjantaina mentiin Caribiaan uimaan!<3 Oli tosi kiva paikka,ja meillä oli hauskaa :D mentiin Lindan kans putki-liukumäistä monta kertaa. Se oli yli hauskaa,varsinki, kun Linda keksi monia eri tapoja miten mennä niillä renkailla liukumäessä :P <3 kerran jopa käveltiin se putki alas :P heh! Siinä vähän jännitti, että entä jos joku tulee nyt kovaa meiän takaa ja kaataa meiät.

Sen jälkeen mentiin kaupunkiin, ja nähtiin Lindan kavereita :) <3 en ollu nähny niitä pitkään aikaan ja oli tosi hauskaa jutella! Mentiin RAX:iin syömään :P Ostin Ginasta ihanan paidan. Myöhemmin illalla menin kattoon Lindan käsipallo treenejä, ja illalla mentiin vielä leffaan kattoon: Marley and me :) Oli ihanan lämmin!

Lauantaina piskotteli vähä sade. Mentiin aamusta kaupunkiin. Kun mentiin takas Lindan luo,leivottiin :P <3
Pelattiin myös Wii:tä, GH:ta ja laulettiin vähä singstaria :D

Sunnuntaina mentiin kattoon Lindan käsipallo matsia :) Kummitäti ja Linda ja Sofia lähti viemään mut ja mun siskon juna-asemalle vähä vailla 3(kummisetä ja pienin serkuista lähti kotia päin). Hyvästeltiin ja lähdettiin kohti Tamperetta. Siellä vaihdettiin junaa. Matka meni hyvin, vähä matikkaa lueskellessa, sillä koe oli heti seuraavana päivänä(6.4) Seinäjoen junaan ehittiin myös ja sitte olitiinkin pian jo Vaasassa! :)

Oli ihana reissu!<3 Lindaa ja muita on vaan jo tosi kova ikävä! :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.