IRC-Galleria

niiskutiniis!Torstai 16.07.2009 23:38

pojat mie sanon että ei voi olla huonompaa tuuria ko mulla! tämmöset helteet nii mie olen kauhiasa lentsusa, en onneksi sikainfluenssaa ole saanu, vaikka minua suunnattomasti huvittiki ko aamula soitin arvauskeskukseen aikaan niin se tyär sielä langan pääsä kysy että "ookko ollu ulukomaila viime aikoina? tai ookko ollu tekemisisä semmosten henkilöitten kans jokka on tullu vasta ulukomailta." jos haaparanta laskettaan ulkomaaksi, niin kyllä ja kyllä. tohtorisetä oli aamulla ehkä vähän tolpuusi, ko mie jouvuin sille lateleen mihin lääkkeisiin kirjottaa mulle se resäpti. ja melkeinpä mie itte sen diagnoosinki ittele tehin, se tohtorisetä vain kirjasi. loppuviikko onki sitte makkaamista ja leppäilyä ja yskänlääkkeen tirpomista naamarriin. eipä siinä, se yskänlääke on kolomiolääke ja 10ml sitä vastaa yhtä olutta, että kyllä sillä pikku känät saa päällensä jos niiksen tullee.
lauantaina pittää tehä kämpäkki kiirunankadulle, ko isä tullee takas kottiin muoniosta, niin minun on lähettävä täältä. ei taijjeta ennää isän kans mahtua kovin pitkäksi aikaa saman katon alle..
jos sitä olis sitte sen verran terve että yksin pärjäis! :l jos en pärjää, nii ystävänituttavani teijjän puhelimet ringaa kovasti löördaagina! eipä siinä sitte sen kummempia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.