IRC-Galleria

elämme historiallisia aikoja toveritKeskiviikko 12.08.2009 16:17

tajusin sen tänä aamuna. mie en lähekkään kouluun! syksy tullee ja mie en lähe kouluun. toisaalta olen surullinen, ja toisaalta iloinen. töissä on kuitenki helpompi käyä, ko ei tartte tehhä mittään tehtäviä. mutta koulussa taas on viikonloput vappaana ja voi lintsatakki välillä.
13 vuotta koulua. 13 syksyä. melkein 13 uutta reppua tai laukkua. 13 vuojen aikana monta uutta kaveria ja jopa ystävää. ja nyt. mie en menekkään kouluun. nytkö alko ajattelemaan asiaa paremmin, niin onhan se aika haikeaa. olla menemättä kouluun. mutta kyllä näinki on hyvä. olla vaan. töissä.

no kuiteski, minun pitäis alkaa pakkaamaan ja siivoamaan täällä kiirunassa. koska tämä on melkeinpä ainut päivä jolloin mie voin sen tehä. huomenna töitä, perjantaina töitä, ja sen jälkeen haetaan louhikkotien kämpän avaimet ja mennään sinne siivoaamaan. ja lauantaina MUUTTO. voi taivahan talikynttilät! irin kans yhteinen kämppä. emmie voi sitäkään kyllä käsittää. irin kans puhuttiin yks päivä, että me ollaan kyllä tämän asunnon kans edetty aika nopeaa, kerta meillä on jääny kokonaan välistä semmonen harkinta-aika. sellanen pohtiminen ja mietiskely.. "noh mitenköhän me saman katon alla tullaan toimeen..", "kestänköhän mie sitä niin paljon..", "pitäiskö sittekki muutta yksin..".. ei olla pojat paljoa pohdittu! päätettiin että hommataan kämppä, hommattiin, käytiin kattoon, kirjotettiin vuokrasopimus ja sen jälkeen se iski. se todellisuus, nyt meillä on oikeasti kämppä! tsiisus. noh, eiköhän me hyvin pärjätä. on meilä ainaki hyvät suunnitelmat sen kämpän suhteen, että siitä pitäis tulla kerrassaan valloittava asunto. nam.

onpa ihanaa ko syksy tullee. nyt saa alkaa kattomaan luvan kanssa telkkaria taas. kaikki hyvät ohojelmat (SALKKARIT!!!!) alkaa taasen ja pääsee sohovale makkaamaan ja vahtaamaan niitä. niin huippua. kuitekki kaikki minun työvuorot on semmosia etten näe mittään minun lempiohjelmista:(

niin ja mie haluan uuen pyörän. kunnon pyörän. semmosen kalliin ja upouuden pyörän. nytkö ainut kulkuväline on pyörä, ja tuo matka korkalovaaraan on mitä on, niin tahon uuen pyörän. semmosen että siellä voi polkea talvellaki. niin kerta.

ps. kohta on joulu!
pps. eikä siinäkään vielä kaikki, unohin kaikesta tärkeimmän! me irin kanssa ollaan päätetty adoptoida sasse. ko kaikki on sanonu että se talo mihin muutetaan on epäilyttävää väkeä täynnä ja että on vaarallista asua siinä, niin mepä otetaan sasse meille turvaksi! sassesta tulee seitsemän vuoden iässä kaupunkikoira.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.