IRC-Galleria

Lähetysinto päällä!Perjantai 30.03.2007 15:29

Minkä takia pitää voida huonosti jo risteilyillä Turku-Tukholma-Turku?? Se rajottaa elämää ihan kauheesti. Mä haluisin lähteä vuodeksi tai kahdeksi laivalle lähetystyöhön. Se ois just mulle sopiva paikka. Paitti että se on laivalla. Ja vaikka ne OM:n tyypit eilen kuinka vakuutteli, että merellä ollaan vaan pari päivää kerrallaan ja sitte ollaan taas uudessa satamassa kolme viikkoa, nii silti. Enhän mä meinaa kestää ees Turusta Tukholmaan keskellä saaristoa. Puhumattakaa Hesasta Tukholmaan. Se matka on jo iäisyyspitkä pahoinvoivalle. Möö :( Haluun lähteä..

Intoa todennäkösesti vaan vahvistaa huominen reissu Tampereelle. Mennään kuuntelemaan lisää juttua laivoista ja lähetystyöstä. Ja tapaamaan uudestaan niitä huippu tyyppejä ja muitaki huippu tyyppejä. Autossa on vielä tilaa, jos mielit lähteä mukaan!

Mutta ehkä mä sitte tyydyn elämääni täällä. Ainaki vielä jonku aikaa. Vaikka nyt kuuluu kutsu kyllä aika kovana.. Sain kyllä niin hienon synttärilahjanki postissa tällä viikolla, etten meinaa malttaa nousta sohvalta ja lähteä töihin! Oon vaan virkkaillu haarukkapitsiä ja nähny jo silmissäni sen valmiin huivin joka siitä tulee :)

p.s. 25,02 -vuotias - olen vielä just ja just laivatyyppien keski-iässä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.