IRC-Galleria

Kyselyä ja metsästystäTiistai 03.04.2007 21:10

Oon tänään ja eilen ja kaikki päivät tässä ihan lähiaikoina vaan miettiny ja kyselly, että mitä tekisin. Lähtisinkö laivalle? Nyt tuntuu jo siltä että lähden. Mutta millon? Alkuun aattelin (ja puoliks yhä edelleen) sitä puolentoista vuoden päästä olevaa syksyä. Ku laivaan pääsee vaan tammikuussa tai syyskuussa. Mutta eilen ja tänäänki sain kommentteja asiaan. Että jos viivyttelee, käy pian jämähdys. Että sitten ei pääse lähtemään ollenkaa. Ja se ei oo tarkotus. Mutta.

En tiiä. Jännittä kauheesti. Ihan outoa, että tällanen yhtäkkinen (?) kutsu tuliki mulle. Tai ei se kyllä tainnu olla mikää yhtäkkinen. Onhan se kauemmin jo ollu ja kyteny, mutta ku lähtee vähän liikkeelle, Jumala pääsee kääntämään rattia ja ohjaustehostimetonki auto liikkuu. Sellasia me ollaan sen OM:n johtajan mukaan. Ja sillä lailla lähtee yhtäkkiä asiat rullaamaan eteenpäin!

Rukousapua tartten tähän asiaan ja kipeesti.

Tän päivän oon sitte kovien keskustelujen lisäks ettiny ittelleni enkun kielistä Raamattua. Miksi, oi miksi, Raumalta on lopetettu kristillinen kirjakauppa? Ja miksi, oi miksi, en ostanu sitä viikonloppuna Tampereelta? Mutta toisaalta sain tänään vinkkejä oikeen käännöksen löytämiseen ja oikeen versionki. Ja äskön pistin tilauksen OM:n nettikauppaan. Musta on tullu melkeen sen kaupan vakiasiakas parin viime päivän aikana :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.