IRC-Galleria

Lähettiin äitin kanssa aamulla kympiltä kohti Lempäälää. Ideaparkiin ostoksille. Siellä oli ihan hurjana kauppoja. Meni rahaaki. Ostin kesäshortsit (onko olemassa talvishortseja?), retkityynyn, päälääkettä ja sukkia. Paljon muutaki kattelin, mutta en sitte ostanu. Ja seiskan aikaan oltiin takas kotona. Oli kivaa ja nukuin autossa, ku radio ei toiminu ja pitäny mua hereillä.

Huomenna pitäs mennä vaihtaan kesärenkaat alle, ku ylihuomenna mennään Poriin katsastuttamaan silmää. Ettei se oo enää sairas. Toivottavasti ei oo. Ei se siltä ainakaa tunnu.

Ja tänää posti toi mulle kutsun häihin! Jee!! En oo pariin vuoteen ollu kenenkää häissä! Mä saan ostaa uuden mekon! Jee!! Mulla on jo vähän mielessä millasen hommaan :) Jee!! Pitää konsultoida kampaajaa, että saan tukkani jotenki kivasti. Samana päivänä ku ne häät on, on myös konfirmaatio. Mutta onneks se on jo kympiltä. Huh. Sitte kerkeen. Mut en kyllä pääse konfiskierrokselle, ja se vähän harmittaa. Mutta joka kesä ei pääse häihin, vaikka pääseeki konfiskierroksille. Musta häät on kiva juttu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.