IRC-Galleria

Tukkonen olo ja kurkku kipeeTorstai 03.05.2007 15:19

Sen siitä saa, ku pukee mielestään tarpeeksi päälle, mutta ei sitte kuitenkaa. Vapunvietto tuulessa aiheuttaa yskää, nuhaa ja kurkkukipua. Ei sille mitää voi. Nyt vaan flunssalääkkeitä nassuun. Joka toinen tunti strepsilsejä ja muutaman kerran päivässä panadol hotia. Paraneeko niillä?

Ostin eilen uudet aurinkolasit. Nyt pitäs vielä mennä opitkkosedältä kysymään, joskos saisin myös piilarit :) Pitää hommata sellaset special-piilarit harottaviin silmiin, joten ne voi maksaa vähän enempi. Ja jos ne ei sovikaan mulle, käytän noita uusia (kuuden euron henkka-)laseja autoa ajaessa silmälasien päällä :) Pitää vaan muistaa ottaa ne pois, ku meen tankkaamaan tai muuten ulos autosta :)

Eilen alko myös partsinsisustuskausi. Muutaman sisustulehden partsijutun jälkeen päätin uusia myös mun partsin, vaikka sinne mennäänki makkarin kautta ja sinne paistaa aurinko vaan aamulla ja ihan hetken päivällä. Mutta jos kesästä todella tulee niin kuuma kun on luvattu, mä tarkenen siellä varmasti myös vaikka se ois varjossa. Mulla on kovetut suunnitelmat, joista osa on jo valmiina tai ainaki vaiheessa. Osan kukista oon jo laittanu. Kotiin tullessa päätin eilen, että ostan niitä kukkia lisää. Ei näytä kaks laatikkoa ja yks ämpäri vielä miltään! Ja matonkuteita pitää löytää jostain ja iso virkkuukoukku on jo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.