IRC-Galleria

Taas tulin kotiinSunnuntai 20.05.2007 23:55

Mä oon ollu taas poissa kotoa ja kohta taas uusiks. Oli kiva tulla taas kotiin. Vaikka melkeen samantien otin auton ja ajoin sen porukoitten pihaan. Siellä mä sitte puunailin sitä. Pesin, vahasin, imuroin, pyyhin pölyt ja pesin matot. Mut unohdin tyhjätä roskiksen. Kaikki muut tein :) Viimeks tais unohtuu imuroida takakontti..

Ja kotona vaihdoin narulta uudenuutukaiset lakanat sänkyyn, pistin vanhat koneeseen ja ompelin partsin seinäkankaan vihdoin oikeen kokoseksi. Siellä se vähän lepattaa tuulessa, mutta paremmaksi sitä ei varmaankaa saa. Se on siis hyvä näin. Ihanaa ku on vihdoin kesä ja saa laittaa aurinkorasvaa ja pystyy olemaan pihalla t-paidassa.

Viikonloppu meni leireillessä. Oli kivaa ja rentouttavaa ja rankkaa. Kaikkea yhtäaikaa. Oli ihana osallistua toisten järjestämiin ohjelmiin ja suunnata ajatukset jo ripareille. Vähän suunnitella oppituntijakoa ja istua Pomolassa syömässä suklaata ja juomassa free-limua. Oli kiva parannella maailmaa ja kuunnella muitten huolia ja murheita. Oli ihana kohdata ihmisiä. Ja ihan kiva laittaa väkeä nukkumaan vaikka sainki "täällä on ihan natsimeininki" -kommentin. Ja oli ihanaa puhua ystävän kanssa 55 minuuttia puhelimessa ja todeta, että viikon päästä nähdään :)

Mä meen nostamaan lakanat ja autonvahausrätit narulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.