IRC-Galleria

Loma puolessavälissäPerjantai 06.07.2007 23:31

Fillarireisu on takana, mutta lomareisu vasta puolivälissä. Tultiin tänää Annan kanssa Naantalista Turun kautta Vantaalle. Peppu ei oo yhtään niin kipee ku viime vuonna. Onneks löydettiin satuloihin sellaset geelipehmusteet. Eikä ollu rinkkoja selässä! Seuraavallaki kerralla otetaan auto mukaan.

Maanantaina ajoin Turkuun hakemaan Annaa bussiasemalta ja käytiin brunssilla torin laidalla. Matka jatku viinitilan kautta Nauvoon, ja samana iltana jaksettiin jopa tehdä kunnon pyörälenkki. Tiistaina katteltiin miltä Korppoo ja Norrskata näyttää. Joku amppari tai joku ehti pistää/purasta mua alaselästä ja teki TOSI kipeetä. Mutta onneks löyty mansikkapaikka tienvarresta :) Ne maistu hyvälle! Keskiviikkona käännettiin Astran nokka kohti pohjoista. Nauvosta matkattiin tihkusateessa Seilin kautta Rymättylään ja lopulta Merimaskuun. Majotuttiin Taattisten tilalle eläinten joukkoon ja käytiin katsastamassa marsalkka Mannerheimin syntymäkoti. Melko hieno linna oli! Ja muutenki löyty tekemistä, vaikka oli ainoo päivä ilman pyöräilyä. Torstaina aamu alko pyörälenkillä, jonka jälkeen pakattiin ja suunnattiin Naantaliin. Katsastettiin ranta, syötiin salaatit lounaiksi ja tutustuttiin Kultarannan puutarhaan. Hieno paikka. Ja arska paisto. Ilta vietettiin lilluen kylpylässä ja hieronnassa. Tänä aamuna vielä saatiin kasvojen pikavirkistykset ja nautittiin olosta :)

Huomenna matka jatkuu kohti Lahtea ja herättäjäjuhlia. Sitte mä keskityn sosiaaliseen elämään ja pääkaupunkiseudun kesään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.