IRC-Galleria

Tänäänkin on päiväTorstai 19.07.2007 15:35

Jep. Kohta mä oon jo kokonaan heränny tähän päivään. Saatiin Olli-Matin kanssa kerättyä rinkat ja teltat ja trangiat kasaan. Ja alotettua kauppalista. Ens viikolla mennään vielä Turkuun Partiokauppaan ostoksille. Toivottavasti muistetaan ostaa kaikki tarpeellinen. Ei oo kiva huomata perillä että jotain oleellista on jääny pois matkasta. Ja huomenna sovitaan bussikuskin kanssa taukopaikoista.

Toivottavasti UKK:lla paistaa aurinko KOKO meiän vaelluksen ajan :) Aina saa unelmoida. Tähän asti siellä on koko kesän vaan satanu. Aika paljonki. Oisko nyt sitte sateet satanu? Riittäiskö pikkuhiljaa? Onko viime kesän kuivuus jo voitettu? Voi että. Mutta kyllä Jumala sitte oikeenlaiset kelit antaa. Mistä me ihmiset tiedettäis, paljonko siellä tarvitaan vettä ja paljonko auringonpaistetta.

Tänään ajattelin mennä puntille. Eilenki ajattelin, mutta olin myöhässä. Ajoin uimahallin pihaan neljältä ja tajusin siinä autoa parkatessa, että täähän tais mennä tänään neljältä kiinni. Niihän se teki. Tänään se on kuuten tai puoli seiskaan. En muista enää kunnolla. Mutta niin kuitenki että mun pitäis ehtiä. Söin äsken perunoita ja maksalaatikkoa ja raejuustoa. Odottelen vielä hetken että ruoka sulaa ja suuntaan Astran kohti uimahallin mäkeä. Sen jälkeen mietin, joskos innostuisin värkkäämään Karvatti9:n oppitunteja kasaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.