IRC-Galleria

Ihmeellinen päiväkirjamaailmaKeskiviikko 19.09.2007 01:17

Tai ainaki kummallinen tämä gallerian päiväkirja. Jos tekstin alla lukee 4 kommenttia, niin miksi siitä klikkaamalla tulee esiin vaan 1 kommentti? Missä ne loput on? Olis kiva lukea joskus neljää kommenttia oman tekstin alta :D

Mä kävin tänään kampaajalla. Näkyy kuvastaki :) Mulle laitettiin syysväri tukkaan. Tosin mä luulen että siitä tulee myös talviväri. Tai sitte se vaan muuttuu talven mittaan tummemmaksi. Samalla ku iho vaalenee. Näyttääpä varmaan hyvältä. Pitää harkita tätä asiaa uudemman kerran.

Mä oon saanu tänään töissä hurjan paljon aikaseksi. Tuntu oikeen tehokkaalta työpäivältä, vaikka päivystyksessä ei käynykkää ketää. Kukapa sinne peränurkkaan eksyis? :) Mutta sen reilun tunnin aikana tuli suunniteltua huomiseen iltapäivään 8.-luokkalaisille yhteistä tekemistä ja muutenki hoidettua asioita. Lisäks saatiin Annikan kanssa tuleva lastenleiri suunniteltua loppuun asti ja hoidin Tommi Kalenius Duon keikka-aikataulua keikkamyyjän kanssa. Ja pari muuta. Ja tietty istuin sen vajaa kaks tuntia kampaajatuolissa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.