IRC-Galleria

TyyppiSunnuntai 21.10.2007 21:48

Tyyppi osti eilen uutta kynsilakkaa ja hienoja kynsitarroja ekaa kertaa elämässään. Nyt tyyppi toivoo että ne pysyis mahdollisimman pitkään ja laittaa aina vähän väliä niihin kirkasta kynsilakkaa päälle ettei ne vahingossakaa irtois. Paitti sitte ne ehkä menee viemäriin ku tyyppi pesee tukkaansa. Sillon sille ei vaan voi mitää. Tai sitte tyypin pitää hommata jostain hanskat tukanpesua varten.

Tyyppi on myös harkinnu kiharaa tukkaa. Se jää vielä nähtäväksi. Tyyppi aikoo ensi kysellä vähän muitten tyyppien ja kampaajanki mielipidettä. Ja ehdottomasti sen hintaa. Ja sitä, miltä tyyppi näyttää parin kuukauden päästä siitä ku tukka on kiharrettu. Jos se siis kiharretaan. Mietitään sitä siis vielä.

Tän viikonlopun tyyppi on viettäny lähinnä sohvalla. Makuunissa tosin on keretty käydä yhteensä kolme kertaa. Ekalla kerralla mukaan lähti Sävel ja sanat (lähinnä sen takia että siinä on Hugh Grant ja tyyppi näki sen trailerin joskus Tennarissa ku oli kattomassa toista hömppäleffaa), tokalla kerralla palautettiin Sävel ja sanat (joka ei täyttäny tyypin odotuksia) ja mukaan lähti Something new (jota kohtaan ei ollu suuremmin odotuksia, se oli ihan ok). Kolmannella kerralla tyyppi kävi vaan palauttamassa leffan.

Tyyppi teki myös eilen illalla päätöksen herätä ajoissa ja mennä aamulla jumikseen. Etenki ku lehdessä luki että siellä on jotain laulajatyyppejä Hesasta. No mutta. Se oliki sitte messu 1500-luvulta Agricolan ajoilta ja tyyppi meinas aivan hajottaa päänsä siellä. Tuli ainaki todettua ettei nykyään käytettävä messukaava oo kovinkaa huono :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.