IRC-Galleria

Tunti enemmän aikaaSunnuntai 28.10.2007 13:16

Heräsin aamulla kympiltä ja tajusin ehkä varttia yli, että kellohan on oikeesti vasta yheksän. En oo aikoihin heränny ilman herätyskelloa niin aikasin. Jännä tunne! Ja nyt on tunti enempi aikaa tehdä tänään vaikka mitä. Sain lopultaki kasattua vaatekaapista kesävaatteet pinoihin sängylle ja keräysvaatteet kans. Seuraava askel on kävellä kellarikoppiin ja ettiä sieltä talvivaatteet tilalle.

Tänään on ohjelmassa monenmoista. Lähinnä syömistä ja telkkaria ;) Mennään äitin kanssa jonneki syömään. Paikka on vielä hämärän peitossa. Mulla. Ehkä äiti on keksiny jotain. Ja sitte meen porukoille kattomaan tallennettuja ohjelmia viikon varrelta. Pitää ehkä siivota tässä aamupäivällä, jos äiti tulis hakemaan mun matot pesuun sen mattojen kanssa. Vois vihdoinki olla hyvä syy mennä kaikki lattiat sinipiialla ku matot ois pois tieltä.

Vois myös olla ahkera ja ottaa kuoronuotit porukoille mukaan. Vois tehdä hyvää kattoa niitä piisejä ihan ittekseenki pianon kanssa läpi. Mä en ihan osaa vielä niitä ihan kaikkia.

Tyypin tarrat kynsistä muuten irtos lopullisesti toissapäivänä, ku tyyppi otti loput irti ja laitto uudet kynsilakat tilalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.