IRC-Galleria

SENKIN HAISEVA HIPPI! MEE SUIHKUUN!Keskiviikko 16.07.2008 02:51

Ilosaaresta 2008 jäi käteen 2. asteen pintapalovamma polvessa ( kiitos kiehuvan veden, joka kaatui trangiasta ), yli 200 kuvaa, joista suurin osa leirinnästä ( miksihän? ) ja hullut univelat suunnilleen 16 tunnin viiden päivän aikana nukuttujen unien ( eli aamujen, aamuöiden ja -päivien ) takia. Ehkä myös hyvii iskulauseita ja sairasta läppää.

Kaljasta, viinasta ja tupakasta eettereiden haistelun kautta krapulaan. Paljon uusia äsboolaisia, mutta myös omat "ööö uudet" kaverit, kun ei viitsinyt huutaa "oudot kaverit". Pari bändiä ja aamuyön avautumisia. Trampoliini ja kaikkien mielestä mukava megafoni. Festarin aikana näin The Heartburnsit, Rejectedin, Anal Thunderin, Delta Force 2, Another Sinking Shipin, Mad Caddiesit, Mad Sinin, Comeback kidin ja Convergen. Ei paskemmin 75 euron hinnalla :---D Ja tietty sain paljon uusia kavereita, koska niitä voi aina ostaa rahalla! Ja myös palvelua ensiaputeltassa - ilmaiseksi.

Ei paskempi reissu, mutta alkoholiahan voisi aina olla enemmän ja krapulaa vähemmän. Minkäs teet, kun maksa räjähtää ja vanhentuu vaan. Reilin jälkeiset kolme lisäkiloakin lähti vikkelästi viikonlopun aikana, kun ei ruoka paljoa maittanut.

Ensi vuonna jotain uusii sloganeita, kun Mozartin kuulatkin maistuu ihan vehkeiltä :---D Lähdetään myös uudestaan etsimään spriitelttaa (vai niinkö se meni, kumpikaan ei muista) SPR:n teltan sijaan.

Voi jumalauta.. kahen kilon siika!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.