IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.04.2009 21:52

Maaritin iltasatu..

Olipa kerran perhe, joka muutti kalustettuun omakotitaloon. Pian muuton jälkeen talossa alkoi tapahtua erikoisia juttuja, tavaroita katoili yms. Kerran sitten perheen pienin löysi kummallisen keksirasian hyllyltä. Niinpä hän otti tuolin ja kapusi sen päälle. Hän otti rasian käteensä, se haisi ummehtuneelle, ja kun sen avasi oli sisältö aivan vihreä ja kamalan hajuinen. Niinpä tyttö laittoin rasian kiinni nopeasti ja lähti keittiöstä. Päiviä kului ja tyttöä jäi askarruttaa että mitä siellä oli ollut. Hän meni keittiöön ja kapusi tuolille ja otti rasian käteen. Hämmästyksekseen hän huomaa rasian olevan tyhjä ja hajuton. Samassa hänen olkapäällään oli vihreä käsi ja pää tippui lattialle.
Veli heräsi ryminään ja lähti kiirehtimään kohti keittiötä. Siellä hän järkytyksekseen huomasi siskonsa pään lojuvan lattialla. Sydän hakaten hän lähti kohti yläkertaa, mutta ei päässyt kuin komannellee portaalle, kun vihreä käsi tuli ja kuristi hänet kuoliaaksi.
Aamulla vanhemmat tulivat normaalisti alakertaan aamupalalle. He ihmettelivät missä heidän lapsensa olivat, yleensä he ovat aina heränneet ennen heitä. Kummatkin vanhemmista lähti yläkertaan etsimään. Heitä ei ollut missään. Poliisille oli tehty ilmoitus. Viikot kuluivat ja vanhemmat alkoivat menettää toivonsa. Yhtenä maanantai aamuna uutisissa oli juttu kuinka poliisit olivat löytäneet kaksi lasta kuolleena roskiksesta. Vanhemmat järkyttyivät! Kuitenkin heidän oli pakko mennä töihin, koska ei ollut varaa jättää töitä tekemättä.
Äiti lähti töihin mutta isä jäi vielä vähäksi aikaa juomaan kahvia. Hän kokosi itsensä ja lähti autolle päin. Hän starttasi ja samalla hänen polvellaan oli vihreä käsi. Mieheltä katkesi muna ja hän kuoli veren hukkaan.
Äidin tultua kotiin, hän järkyttyi nähdessään miehensä maakavan kuolleena autossa. Hän lähti juoksemaan. Hän vain juoksi ja juoksi. Suo oli hänen edessä, mutta hän vain juoksi ja juoksi. Äiti upposi mutaan ja kuoli. Pari päivää myöhemmin talo poltettiin ja autosta löydettiin vihreä käsi joka piteli munaa.

..perse repes kummalki :D

kiitos ihanista saduista rakas maarit

tarinan keksijä: MartZa
tarinan puhtaaksi kirjoittaja: emppusi-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.