IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kassun blogiKeskiviikko 01.04.2009 16:32

Moi, mä just älysin et mä oon Kasper "2k" H********. Eräänä päivänä koulussa tajusin elämän merkityksen. Se oli erittäin valaisevaa. 511k4 tuli kertomaan minulle eräitä pelikone tarinoitaan. Ne olivat vitun paskoja mutta silti erittäin paljon kertovia. Ymmärsin tästä miten paljon elämää ja tätä koulua rakastan. Rakastamisen lahjoja ei ole meille kaikille suotu, mutta herkkyyttä kaikilla silti on. Siitä ei missään nimessä ollut kyse.

Samana päivänä siirryin liputtomana raitiovaunuun. tarkastajat tulivat ja uhkasivat sakoilla. Ilmoitin asian olevan täyttä paskaa. Laitoin ak:seen lippaan ja ammuin heidät. Verta lensi ja manneja kaatui aivan vitusti. Heinä oli maassa, pelto oli kynnetty. Aivan kuten ystäväni Ville "Pelto" Siuntion kotimailla. Maa oli saavuttanut kaupungin. Pellot yhtyneet asfalttiviidakkoon ja tulevaisuus vaipumassa sekavaan sakkaan harmaata sumua ja aavikkoa.

Huomenna ostin aamulla piirakan. Se maistui hyvältä ja kello oli kymmenen. Saavuin tunnille uspin kera. Uspissa ei ollut kuteja, eli ihmisiä ei kuollut eikä maa tullut kaupunkiin tänän. Maalla silti ruumiita tuli. Hyvin valitetavaa. C4 oli istutettu ja kuuset myös. Vilja kasvoi ja Ville lensi koneellaan ja myrkytti heinäsirkkoja. Ne kuoli.

Perjantai kolmas päivä tulevaisuudessa.
Partani oli saavuttanut 200g elopainon ja kasvoi kasvamistaan. Se oli hurjaa. Viidakko levittäytyi Töölön ja Kallion välisiin maisemiin ja peitti kaiken alleen. Sähköhammasharja hurisi ja ihmiset kuihtuivat pois. Maailma ei ollut enää entisensä. Kaikki oli muuttunut, ja pysyvästi. Dimitrit surrasivat taivaalla ja BB talossa olleet ihmiset joivat kaljaa. Kaikki oli hyvin.

Kiitän kaikkia blogini lukijoita, lisää paskaa tulossa ensi viikolla.

Haluan kiittää: <3333 Eetua <<<<333 Sampoa :))))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.