IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 15:51

juonipaljastukset :O OMG

ma 21.05.2007 Osa 1382. Ismon ylpeys on kova pala nieltäväksi.
Tanjan on vaikea olla murehtimatta Ismon kohtaloa ja hän kyselee Maaritilta, tietääkö Maarit Ismosta mitään. Maarit on myös huolissaan Ismosta, mutta haluaa uskoa Ismon pärjäävän.

Samaan aikaan Ismo etsii yösijaa asunnottomien yömajasta. Aamulla Tanja näkee ulkona yönsä viettäneen Ismon ja kauhistuu näkemäänsä. Tanjan huolta lisää se, että Tanja kuulee, ettei Seppo olekaan lainannut Ismolle rahaa. Myöhemmin, kun Ossi ja Tanja hoitavat työasioita Ismo soittaa ovikelloa. Makuuhuoneessa työpuhelua puhuva Tanja ei kuule, ja Ossi avaa Ismon harmiksi oven...

ti 22.05.2007 Osa 1383. Aika alkaa karata Helin käsistä.
Heli on sopinut Tarun kanssa viettävänsä tämän kanssa niin paljon aikaa kuin mahdollista ennen kuin Taru lähtee Ranskaan. Heli pettyy, kun Tarun pitää järjestellä lähtöön liittyviä käytännön asioita. Sami yrittää tukea Heliä, mutta huomauttaa myös, että ehkä lopullinen ero on tällä tavalla helpompi.

Apea Heli käyttää vapaailtansa menemällä töihin eikä pysty edes olemaan asiakkaille ystävällinen. Helin ilta muuttuu kuitenkin, kun Taru tulee kauppaan hakemaan Heliä ja vie tämän hotelliin viettämään romanttista yhteistä yötä.


ke 23.05.2007 Osa 1384: Taalasmaiden tietä valaisee hopeinen kuu.
Aaro vai Eero? Ja mitä on auton kontissa?

Ullan kirjan – Johan sopan keitin – julkistamistilaisuudessa on nähty yllättävä kosinta toimittajajoukon edessä. Sepon vastaus on ehdoton ja Ullalle tulee kiire. Ulla tekee myöhemmin Sepolle kotona totisen tarjouksen. Aamulla Taalasmaat eivät innostu Maaritin uutisista kirjan myyntiluvuista, vaan sopivat yhdessä jatkosta, tulevasta...


to 24.05.2007 Osa 1385: Maarit raottaa salaisuuksiensa verhoa..
Salkkareiden kevään päätösjakso. Jennin mielestä illastamaan saapunut Eero on jotenkin outo.

Seppo kertoo Ullasta kyselevälle Sallalle tuntevansa olonsa yllättävän vapautuneeksi. Maarit paljastaa Sepolle Aleksin alkaneen juoda muutettuaan Nakkilaan. Sepon kysyessä Maarit kertoo myös Sofian kuulumisista.

Tuomo uskoo kaiken olevan vihdoin hyvin ja aikoo hoitaa avioliittoaan pysymällä uskollisena Sallalle. Menneisyys nostaa likaista päätään, kun Elina soittaa Tuomolle. Tuomo ei vastaa puheluun, mutta ihmettelee Amille soiton syytä.

Ami spekuloi Elinalla kenties olevan kerrottavaa. Tuomo uskoo onneen Sallan kanssa, mutta ovikellon soitto keskeyttää mukavan illan, ja pahaa aavistamaton Tuomo menee avaamaan oven vain saadakseen nyrkistä. Oven takana on Taalasmaan Kari, Elinan veli.

Paula on sekoittanut puheissaan menneen ja nykyisyyden ja saanut Maaritin hämmästymään. Pian Paulan ajatukset kuitenkin palaavat arkitodellisuuteen, mutta hänen vakuuttelevat sanansa vain lisäävät Maaritin hämmennystä.

Eero heräilee ja tajuaa kaksoisveljensä Aaron olevan kaiken takana. Eero löytää pian itsensä metsämökistä, ja piina vain jatkuu. Kahvilassa Jenni suunnittelee iltaa Eeron kanssa. Myöhemmin kotona Jenni valmistelee iltaa, ja oven takana on Eeron näköinen mies viinipulloineen. Mutta viini on väärää merkkiä ja kesken illallisen Jenni alkaa epäillä. Jenni alkaa pelätä pahinta ja on aikeissa soittaa poliisille, kunnes...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.