IRC-Galleria

ewy^^

ewy^^

siis mikä galleria, muistin yhtäkkiä, että on tämmönenkin olemassa, nyt ei tartte muistella taas seuraavaan ikuisuuteeen..

Rette mich. Perjantai 31.03.2006 17:23

Nyt tiedän etten sittenkään vihaa niin saksankieltä. Koska ne lausuu r'n kivasti. Se Claasin laulajakin, se on vaan niillä luonnostaan sellainen hassu. Muuten en sitten ole vieläkään kovin myötämielinen saksaa kohtaan. Se maa saa tehdä vielä jotakin muuttaakseen opittuja pinttyneitä mielipiteitäni ja asennettani. Saksa, annan vielä mahdollisuuden.. Jrock-konserttilipuilla voi heittää tai jotain ;D

Outo päivä. Ei tunnu perjantailta. Ehkä koska koeviikko alkoi ja viikonloppu ei varsinaisesti ole vapaata, kun pitäisi lukea. Alan myös vähitellen tajuta että on enää viikko BLOODin keikkaan. tai huomenna on. Ihan mieletöntä. Muistan edelleen sen tunteen kun alle vuosi sitten odotin niitä lavalle Turussa. Siinä tuijotti niiden kankaalle heijastettuja kuvia ja mietti näyttävätkö ne samalta livenä, miltä ne kuulostavat eikä vieläkään uskonut että ne näkee kohta oikeasti, puhumattakaan siitä että se tapahtuisi vielä uudestaan. Odotan niin <3 Olen kuunnellut kahta BLOODin levyäni nyt kuluneella viikolla. Nyt niitä lempibiisejäkin on jo niin monta. Keikasta tulee upea! Ja siellä on niin paljon ihmisiä, ihanaa päästä näkemään taas kaikkia.

Eilen pistin kesätyö hakemuksen äidintyöpaikalle.. Sieltä arvotaan, joten toivottavasti olisi samalla lailla onnea kuin viime vuonna iskän työpaikan kanssa. Kesäsuunnitelmat riippuu hieman tuosta työnsaannista. Sitä joko on pitkä kesä aikaa tehdä vaikka mitä, eli olla ja laiskotella tai sitten ei. Ja vois saada rahaa. Ainakin alku kesästä yhdelle rippileirille, sitten Irlantiin ja provinssi jää väliin. Kiitos hanna. En näe vieläkään Ola Saloa ;_____; joku saa sitten kyllä lähteä mun kanssa jos ne vaikka syksyllä heittää keikkaa täällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.