IRC-Galleria

@ Down Under Part 3Sunnuntai 09.08.2009 16:03

Suussa tuntuu et ois kilo tuhkaa ja olo on hullun vasyny. Oli kylla vahan turmio viikonloppu. Lauantaiaamun surffitunnilla oli nii huono olo et oksensin mereen :DDDDDDDDDDDddd surffiope vaan nauro ja pakotti mut kaikista isoimpii aaltoihin :DD Ja sit eilen iltana katkasin mun skeittilaudan, joka ei itseasiassa ees ollu mun vaa Mitchin. Harmittaa koska se oli hyva ja hieno elementin dekki :< well shit happens' ja meen huomenna ostaa uuden.
Meilla on ens keskiviikko vapaata koulusta, ja aateltiin lahtee kaymaan joko Brisbanessa tai sit Byron Bayssa. Kattoo jaksaako vai meenko sittenki vaa rannalle. Taa ilmapiiri ja elama taalla laiskistaa ihan hullusti. Musta on tullu nii lazy etten saa mitaa aikaseks. Noh, taalla kylla kaikki ihmiset on tallasia ihme easy-going auzzie tyyppej.

Mulla on tosi kova ikava ja kiitos kaikille ihmisille ketka on ottanu yhteytta! piristaa hullusti puhua mesessa yms ja oikeesti kommunikoida suomeks! :D en oikeesti osaa puhua enaa suomee, se tuntuu ihan vaaralta. Mut naitten mielesta suomi kuulostaa ihan hullun siistilta. Yks poika tuli koulussa kysyy multa et "eiko nii et suomen kieli kuulostaa vaha samalta ku Taru Sormusten Herran se haltijakieli?" :'DDDDD
Mut nyt lahden tekee mun purjehdus laksyja (HUOM HUOM oon ahkera, teen laksyt ekaa kertaa! :))) )
XX

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.