IRC-Galleria

frankfurter

frankfurter

It's like forgetting the words

4.-6.7 SotahuutoTorstai 10.07.2008 02:47

Eihän sitä uskoisi, että pehmomiekalla mätkiminen, ja toisten tappaminen on niin hauskaa? Mutta kyllä se on. Vaikka tapettua ei juuri ketään tullut, niin yrittäminenkin oli jo hauskaa! Ja muiden miekkojen, keihäiden ja heittokeihäiden väistely oli myös haasteellista.
Sotahuuto08 oli mahtava kokemus, kaikenkaikkiaan! Vaikka olinhan aika surkea boffaamaan, niin yritystä ainakin tuli! (ensi vuonna paremmin..)

Ensi vuoden SoHua odotellessa: http://youtube.com/watch?v=dv8x0Rp-2tw (tossa näkyy bertsa ja anton 8DD)Ainiin. melkein meinasin unohtaa ton teltanpystyttämis katastrofin XD Lopulta se yks meijän ryhmäläinen tuli: "tää tulee ehkä vähän myöhässä, mut tarviitteks te apua?" XD
Ja sitten oli vielä meidän boffereitten tarkastus: "tässä pitää korjata toi kärki.. ja väistin.. ja pommeli...." ja sitten oli vielä se Bertsan miekka! XD " tää menee tonne omituistenaseiden kerhoo"
Ja sitten taisteltiin laina-aseilla. :p

Risk oli aivan mahtava skenaario, kun siinä oli rajattomat respat! :DD Ja kuolinkin sitten tosi monta kertaa, enkä tappanu ketään. XD

Mut joo, ihan mahtavaa oli. ((:


SoHu<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.