IRC-Galleria

frizuli

frizuli

ei kukaan muu oo kanssasi kauniimmin..

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 22:26

No niin nyt on alkuhuumasta selvitty..On tääki vammasta,ku sitä nettiä ei oo, nii sillon sitä mukamas tarvis ihan välttämättä, ois miljoona asiaa,mitä pitäs tehä ja miljoona sivua, jossa kuluttaa aikaa.. ja ta-daa; nytku se netti taas on käytössä, niin mitä kaikkea ihmeellistä oonka tehny.. Ollu ircissä ja Aurinkomatkojen sivuilla jopa kävin, mut siäkä en saanu mitään semmosta aikaseks, mitä oli aikomus.

Juu-u..Mut asiasta toiseen..Kuumeilusta selvittiin, lauantai oli jo niinku mitään ei ois koskaan ollukka.. Niinpä me si päätettiin lähtee Kaisan kans katolle kaljalle, ku oli niin hiton hieno ilmaki.. Ku päästiin forssaan, nii vettä tuli ku esterin perseestä. Onneks KATOLLA on KATTO x)

Si siinä alko vähän suu napsaan siihen malliin, et aateltiin, et vois lähtee ehtoolla viihteelle. Jossain vaiheessa teki jo mieli luovuttaa, ku ei saatu mitään päätöksiä aikaseks, et mihin mennään ja miten tehään.. Loppujenlopuks mentiin si kumminki neloseen ku Statuksessa oli joku helvetin esiintyjä taas ja liput hiton kalliit. Alkaa kyl tuntee ittensä jo jotenki vanhaks siä.. Ei enää innosta kyseinen paikka ihan hirveesti.. Tuttujaka ei hirveitä määriä muistaakseni ollu.. Taas sitä vaan tuli yllätyttyä parin ihmisen käytöksestä.. Toinen yllätti positiivisesti, toinen ei niinkä.. En vaan oikeesti voi sietää ihmisiä, jotka on niin vitun täynnä itteensä.

Ja Kaisa veti taas lahjakkaasti lipat, asfaltille.. Ei sattunu ;) Ite puolestani oksensin melkein mahalaukkuniki pihalle, mut se juuttu si onneks kurkkuun... En ees muista, millon viimeks olisin kännissä oksentanu, tai rapulassa. Nyt oksensin. Harjotuksen puutetta, sanon minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.