IRC-Galleria

frizuli

frizuli

ei kukaan muu oo kanssasi kauniimmin..

Liikaa mietittävää..Keskiviikko 14.05.2008 10:58

Huh, kylläpä taas on pää pyörällä...

Mut palataanpa ennen sitä viikonlopun tapahtumiin...Perjantaina oltiin Reetan kans vähän maakunta-kierroksella Suomen pelin jälkeen, koitettiin selventää missäpäin yks talli sijaitsee, johon sen unelmissani olevan heppasen voisin mahdollisesti sijottaa..
Joo ja lauantai-päivä meni Marialla muuttoo tehdessä, MAMIkin oli ajatuksissamme kokoajan, vaikkei paikalla ollukka... x)
No juu..Kaljaa täyty si taas kumminki alkaa ehtoolla juoda, vaikkei niin mielikä mukamas tehny...Päädyttiin si Sannin kans Wahreeniin istuun.. Saatana, Riikka ja Sanni 22vee!! x) Tai niin, Sannihan on vasta 21, et sen takia me varmaan sinne päädyttiin...No, mut on se hyvä tässä vaiheessa siä viettää aikaa, ku teinivuosina jäi vallan se ihme kokematta.. Juups ja Jonnaki sinne si eksy meitin kans ja mentiin siitä si Statukseen..Oli meinaan helvetin kova meno!! :/
-> siispä neloseen!! Juu ja oksennus lensi taas yöllä ku Antille pääsin...Romanttista. <3 En tiiä,mikä helvetti nykyään on, ku niin kovasti pykii... Ja sunnuntaina semmonen väsymys-rapula, et oksat pois, en jaksanu suomen peliäkä kattoo.

Juups.. Mutta asiaan. Oltiin siis maanantaina yhtä kämppää kattomassa Antin kans... Tai siis, omakotitalohan se on. Ja se ny on vaivannu mieltä, et mitä sen kans tekis...Tosi kiva talo, kivalla paikkaa ja kaikkee, mut emmä vaan uskalla alkaa mitään asuntolainaa ottaan... Vaikkei tässä elämässä mitään saaa, jollei lainaa ota, mut... Mistään muusta ei kiikastas. Sit ku ei oo mitään varmuutta et kauanko mulla nää työt jatkuu ja mitä si sen jälkeen.... vaikeita asioita. Ei siinä mitään jos ois muutama viiikko aikaa miettiä asiaa, mutku ei ny oo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.