IRC-Galleria

frizuli

frizuli

ei kukaan muu oo kanssasi kauniimmin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.06.2008 13:03

Hohhoijjaa....Se tallin muija tosiaan laitto mulle eilen viestiä: "Muistuttaisin että se tallipaikan raha tulisi maksaa huomiseen mennessä. 15päivä ON niissä eräpäivä, jotta menee kirjanpitoon oikein. Mites teillä hepan kanssa lähtenyt sujumaan?Eipä tässä kummempia."
..Ensinnäkin (korjatkaa jos oon väärässä?) oon tähän asti aina ymmärtäny että eräpäivä on päivä, jollon lasku tulee viimeistään maksaa..Eikä päivä, johon MENNESSÄ lasku on oltava maksettuna??!?!.. Tää on muutenki hienoo meininkiä ollu tän ihmisen kans alusta asti, jotenki kummaa, et ku ollaan kuitenki aikuisia ihmisiä, niin asioista ei voida SOITTAA vaan lähetellään jotain tekstiviestejä. Sitku ite koitit joskus soittaa, niin ei vastata ja hetken päästä tulee taas viesti. Tekis mieli laittaa sille VIESTI, et jos oikeesti SOITAT ja KERROT mistä hyvästä mun pitäs sulle maksaa koko kuun vuokra, niin lähen vaikka tältä istumalta tuomaan sen rahan henkilökohtasesti!

En tiiä saatana mitä tänki asian kans tekis...On ollu jo hilkulla pariin otteeseen, etten oo tässä koneella istuessani käyny maksaan sitä. Pääsis niin paljon helpommalla ku alkaa ny tappeleen jonkun vitun hevosihmisen kans, siitä ei meinaan hyvää seuraa. Mut olis sille rahalle kuitenki parempaaki käyttöö ku maksaa tyhjästä.

Ooon niin pyhhää vihhaa täynnä!!!

Edelleenkä en oo mihinkään nimeeni pistäny alle, et sen puolesta se ei voi multa mitään vaatia..?? Eikä siinä mitään, maksan kyllä sen mitä oikeesti oon velkaa siitä saatanan yhestä päivästä, mut ei täs oo kyl mitään järkee..!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.