IRC-Galleria

fuu-chan

fuu-chan

bakteeripeikkopöpöpesä<3

Selaa blogimerkintöjä

?Keskiviikko 20.12.2006 15:26

Oli tämäkin päivä.. Eka se alkoi sillä kamalalla päänsäryllä ja pahoinvoinnilla.. Nenään sattui ja kaikki tuntui hajoavan.. (Sen siitä saa ku joku tinttasee kallollaan nenäluuhun) ja sitten kun kouluun pääsin, näin ihmettelin missä porukka oli..
Noo, sitten tuli yks meidän luokkalainen, sekään ei tiennyt mistään mitään. :D Sitten tuli toinenkin meidän luokkalainen (jätkiä molemmat) oli sillai että monelta meillä oikein alkaa koulu :D Noo, sit puol ysiltä tuli yks muija meidän luokalta, ja sano että meillä alkaa vasta yheksältä :D Johan siinä vaiheessa vitutti..
Sit kun alko leipomo-tunnit, tuli ilmi että meillä on joku vitun joulusiivous ja ja sen jälkeen joku ihmeen joulukirkko.. Noo, lähin sit koulusta enkä mennyt sinne kirkkoon, ku ei pää kestäis yhtää mtn hoilotusta..
Vois kyll popsia pari tabua, jos tuo särky vaikka hiukan helpottais, mut ei millään jaksais. :p Satuakin näin linkissä, ja vissiin sen kans kulutan aikaa jonkun aikaa ja kuuden jälkeen lähden sen pässin luo, jonka tajua naama kipee... ;> Hahhh.. ^^

Mut hjuu..

Np. Mokoma - Pois Se Minusta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.