IRC-Galleria

fuyu

fuyu

tylsää olla helsingissä.

[Ei aihetta]Maanantai 13.04.2009 00:56

Niin, tää on selitetty tänne jo kahteen kertaan, Tiian ja Ninan päiväkirjoissa. Mutta kerron kuitenki tähän oman tarinani kun kaksi saatanan kusipäätä (<3) esitti kiimasta karhua. :)

Oltiin nuotiolla Ninan, Tiian ja Sannan kanssa. Laulettiin siinä ja oli oikein rattoisaa ja lämmin ja kaikkee. Kello oli jotain, paljonha se ny ois ollu. Oli ihan pimeetä kuitenki. Istuin sit siinä ja kuulin pari askelta, ihan ku joku ois astunu lumihankeen. Joo o. Olin sit ihan hiljaa, ja aattelin et oon taas kuullu omiani mikä ei oo yhtään harvinaista. No, kuulin taas askeleen ja menin Sannan viereen istumaan. Sanoin sit siinä mitä olin kuullu ja Tiia rupes selittää että se kuuluu puista! Sit jotain sanoin et Nina laitappas lisää puita nuotioon et siihen tulee kunnon tuli eikä mkn karhu syö meitä. Puhuttiin siinä sit jtn et kannattaako lähtee juoksee, Ninan teoria oli ettei me ehittäis elävinä talon ovelle asti. Siinä sitte just ku se oli sanonu sen ni Mika karjas saatanan kovaa siitä mettästä ja kaikki meinas törmätä eka nuotioon ja sitten siihen saatanan peltijuttuun siinä maassa. Mä osasin varoo sitä sentää ku tulin VIKANA. Joo no tajusin siinä matkalla sitte että se oli ollu Mika. Huoh. Sanna meinas kusta housuun, Nina meinas alkaa itkee ja mä nauroin loppujenlopuks nii paljo et meinas paska tulla housuu!

Siinä sitte tapahtu kaikkee muutaki tosi "ihanaa" ja Jori onnistu pelästyttää Sibinki nii et hyvä ettei sen häntä menny sijoiltaa ku se laitto sen nii nopeesti koipien väliin !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.