IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

Iso käsiPerjantai 27.07.2007 19:50

Enpä eilen tiennyt mitä päivä tuo tullessaan (tai sen hammaslääkärin tiesin...). Mielenkiintoisen mesekeskustelun tuloksena pääsin illalla Multialle Semmarien konserttiin Soikkelin kanssa!!!!! Ensimmäinen Semmarikonserttini.

Täytyy myöntää, että ulkoilmakonsertin lippu ei ollut ylihinnoiteltu lainkaan (20 e). Saimme Soikkelin kanssa rahalle vastinetta ja ylikin. Nautimme ja nauroimme ja taputimme ja kiljuimme. Oli tosi mielenkiintoista nähdä Semien kuuluisat lavashowt. Ja kaikkein mielenkiintoisinta oli nähädä exhuiluopeni loikkimassa ympärilavaa muiden miekkosten kanssa ja vetämässä ennen kaikkea legendaarisen Tainan. Piti konsertin jälkeen lähettää sillekin kiitostekstari.

Sää suosi meitä Semmarirekan kupeessa istuskelevia melkein loppuun asti. Ilmeisesti erään Semmariurhon leijuminen oikeassa olemisestaan sään suhteen kuitenkin ärsytti luonnonvoimat ja ne kostoksi siitä lähettivät toiseksiviimeisen kappaleen aikana ensimmäiset pisarat. Ei ne paljoa haitanneet.

Mutta se haittasi, että rakas ystäväni Canon teki juuri konsertin alussa lakon. Yritin maanitella rakasta ystävää yhteistyöhön mutta tämä oli päättänyt siirtyä nukkumistilaan. Hän väitti itsepintaisesti olevansa niin vähässä virrassa ettei voi toimia. Niin ne uskollisetkin ystävät joskus hylkää.

Mutta kokonaisuudessaan konsertti oli huikea. Kaikki vesi, lumi ja serpenttiiniroska olivat huimia ja hyvin suunniteltuja. Ja mistäköhän ne olivat keksineet sen Tainan pikku-orava version...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.