IRC-Galleria

galleta

galleta

tykkää elää

Ajassa ja avaruudessa ja ties missäLauantai 27.10.2007 20:24

Kun laittaa musiikin soimaan ja valot pois ja menee johonkin rauhalliseen nurkkaan silmät kiinni istumaan, niin yhtäkkiä muistaa, mitä se musiikki ihan oikeasti on. Ja miten hyvältä musiikki oikeasti kuulostaa. Ja miten hyvältä tuntuu kuunnella sitä.

Monesti tulee kuunneltua musiikkia vain "tausta-äänenä", eikä keskity siihen kuin edes puoliksi jos sitäkään. Kun rupeaa kuuntelemaan musiikkia ihan kuuntelemalla eikä keskity mihinkään muuhun tajuaa, miten hyvä se on. Tajuaa ne kaikki äänet ja sävelet ja ne menee koko kehon läpi ihan kummasti niin, että tulee kylmiä väreitä. Sitä voisi jatkaa tosi pitkään. On vaan silmät kiinni ilman mitään kiirettä ja kuuntelee sitä musiikkia.

Sellaisessa tilanteessa tuntuu, että ei olekaan enää missään arjessa vaan tulee hyvä mieli ja tuntuu että on aikaa ja tilaa ja stressi helpottaa. Se saa mielen vaeltamaan kaikkiin mukaviin ja kummiin ajatuksiin.

Kiva kun minäkin muistin, mitä musiikki oikeasti on: Aikaa, avaruutta ja ties mitä muuta, kun vaan muistaa kuunnella - Oikeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.