IRC-Galleria

gilliann

gilliann

RIP sani <3 forever my best friend... my little dog <3

Selaa blogimerkintöjä

HAASTE ;)Keskiviikko 01.02.2006 02:13

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)
NÄÄ ON HUONOJA KOSKA EN HALUA PALJASTAA ITSESTÄNI IHAN KAIKKEA KUIN HARVOILLE JA VALITUILLE!! (tällä hetkellä vaan arja tietää suurimman osan, ja muutama muu kaveri vähän) :D

1. Minulla on pakko olla joka yö jotain juomista. En voi nukkua jos mulla ei ole mitään juomista (alkoholitonta, siis) lähellä, ja sen on pakko olla isossa tuopissa tai se ei riitä! =D (en nyt tiedä onko niin omituista?) (siks mun huoneessa on välillä monta kippoa :D) (ja siks on hankala olla jossain yötä kun en saa unta kun kuolen janoon!!)

2. Kuuntelen Jazz'a ja italialaisia rakkauslauluja x) ! <3 Ja melkeinpä ihan mitä vain muutakin musiikkia! (ja rakastan melkein kaikenlaisia elokuvia!) (ja seuraan tv:stä 1 sarjaa mikä on paras<3 ja pakko katsoa AINA, oli mitä tahansa muuta, ja sit katson ainaki 3 muuta sarjaa aina jos vain muistan! xD)

3. Jos kuljen vaikka meidän talossa, mun on pakko sytyttää seuraavaan huoneeseen valo, ennen kuin menen sinne. :> Pelkään pimeää siis... no en enää niin pahasti kuin ennen! :D (Ja ennen sängyn alla oli mörkö ja piti hypätä aina sänkyyn ettei se tartu jalkaan kiinni :S) :D

4. Minulla on kamala HÄMÄHÄKKIFOBIA! Jos nähden yhdenkin yli 1mm suuruisen hämähäkin menen ihan paniikkiin ja näen niitä kohta joka puolella! :D (ei ollu puolassa paha se nyrkin kokoinen hämähäkki =D Piti aina tarkistaa, että se on siellä omassa nurkassaan ennen kuin menin terassille. Ettei se vaan olis sit kiipeilly mun jalkaa pitkin tai mitään siellä... :S Hyi!!) (enkä halua tietää montako hämähäkkiä ihminen syö öisin elämänsä aikana! kuulin jo :S)

5. En voi/osaa pitää minkäänlaisia hameita (outoa??) Tai no riippuu ihan ;) , mutta yleensä!

^^ tyhmiä. :) parhaat jutut kerron sit vain niille harvoille... jos kerron :) <3

Haasteet menee sit:

hollyssa <3 :D
PUSKIS- <3 xD
IJustHateYou <3 !
[[HENNA]] <3 ;D

En keksi ketään enää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.